Lors de cet événement la langue est le néerlandais.
Bien entendu toute personne désireuse d’y participer est la bienvenue

Zinner Circle

ZINNER Circle: een avond top networking voor ondernemers

Maandag 19 december 2016
Van 18u tot 21u30

 

Beste Zinnervrienden

Eén van de opdrachten van BECI is op te treden als spreekbuis voor haar leden.  Alle leden.

Voor de Nederlandstalige ondernemers die zaken doen in Brussel organiseert BECI haar volgende ZINNER CIRCLE.

Een avond top netwerking met een boeiende Keynote en een kwalitatief walking dinner staan op het programma.

Klik hier en ontdek de foto’s van de Zinner Circle bij Rooftop58

Context

Het ING Art Center brengt de volgende maanden een aantal indrukwekkende Amerikaanse en Europese kunstwerken van de Solomon R. Guggenheim Foundation New York en Venetië naar Brussel. Ze belichten het levendige naoorlogse kunstklimaat en de voortdurende artistieke kruisbestuiving tussen Europa en de Verenigde Staten waarbij Solomon en Peggy Guggenheim, twee Amerikaanse kunstverzamelaars, een vooraanstaande rol speelden. In hun kielzog enthousiasmeerden ze tal van jongere kunstverzamelaars; een aantal van hen schonk later, via een legaat, kunstwerken aan de bekende stichting.

De tentoonstelling opent met een voorstelling van meesterwerken van enkele grote namen als Marcel Duchamp en
Max Ernst. Daarna ontdekt de bezoeker de ontwikkelingen in het Amerikaanse abstract expressionisme met werken van Jackson Pollock (vijftien), Mark Rothko, Alexander Calder en zijn ‘mobiles en stabiles’, Willem de Kooning, Sam Francis, Robert Motherwell, Cy Twombly gevolgd door de Europese tegenhangers van de informele schilderkunst, art autre, en het spatialisme met kunstenaars zoals Alberto Burri, Emilio Vedova, Jean Dubuffet, Lucio Fontana en nog heel wat tijdgenoten.

Het is een unieke kans om tal van zowel Europese als Amerikaanse meesterwerken te bewonderen die in België zelden worden getoond. Ze geven een mooi overzicht van de expressionistische abstracte naoorlogse kunst uit de jaren 1940 tot 1960.

Programma 

18u Onthaal
18u30 Welkomstwoord
18u45 Walking Dinner + rondleiding van het expo
21u30 Einde

Waar?

ING Art Center
Kunstberg - Koningsplein 5
1000 Brussel

Deelname

leden BECI: 75€ pp excl. BTW
niet-leden: 120€ pp excl. BTW

BECI wil de networking-mogelijkheden van dit event nog vergroten en daarom geven we u de kans om een 2de persoon gratis mee te brengen.

Meer info

Caroline Coutelier - cco@beci.be

* ANNULERING: de annulering kan alleen schriftelijk gebeuren.  Wordt ze ten minste 4 werkdagen voor het evenement ingediend, dan zal zij aanleiding geven tot de integrale terugbetaling van de deelnemingskosten.

Na die termijn blijft de integrale betaling van de inschrijvingskosten verschuldigd, ongeacht de annuleringsreden.  De deelnemers kunnen zich laten vervangen.  BECI behoudt zich het recht voor om een evenement te annuleren wanneer het aantal inschrijvingen ontoereikend is.

BETALINGSWIJZE : wij sturen u een factuur zodra wij uw inschrijving ontvangen; elke factuur is cash te betalen en moet ten laatste op de dag van het evenement betaald worden.

DE INGEWONNEN INLICHTINGEN zijn bestemd om het ledenbestand van BECI te actualiseren, opdat wij u op de hoogte zouden kunnen houden van onze activiteiten.  
Conform de wet van 8 december 1992, hebt u recht op toegang tot de gegevens die de bestanden over u bevatten en er, in voorkomend geval, een rechtzetting van te verkrijgen.