After Work - New place

Donderdag 27 april 2017
van 18.30 u tot 20 u

inscription Afterwork

Een gelegenheid bij uitstek om in een aangename en gemoedelijke sfeer je professionele netwerk uit te breiden of samen te komen met een paar collega’s. Nieuwe contacten verzekerd!

 

Wat is Koezio Docks Bruxsel?

Een hecht team creëren, dat is de missie die Koezio u aanreikt.  Bent u op zoek naar een originele locatie voor uw professionele evenementen?  Wij organiseren uw teambuildings, seminaries, teamvergaderingen of excursies met collega’s in Brussel.
Koezio is een groepsactiviteit die focust op menselijke waarden zoals elkaar steunen, zelfvertrouwen en zichzelf overtreffen.

Aangezien ons evenement bekend wordt in Wallonïe zal onze nieuwe partner "Wallonie Belgique Tourisme" ook aanwezig zijn met enkele van hun leden: Dolce, Radisson Bru Palace, Husa de la couronne, Dinant Evasion, Hainaut Meeting & Events en WeVenture.

In het vooruitzicht u op deze gelegenheid te mogen verwelkomen !

Wanneer ?

Donderdag 27 april 2017

Waar ?

Koezio Docks Bruxsel
Werkhuizenkaai 163
1000 Brussel

Deelname 

15€ / pers excl BTW voor BECI-leden *
30€ / pers excl BTW voor niet leden *

Beperkt aantal plaatsen

Meer info

Events Team , 02 643 78 13 - events@beci.be

 

 inscription Afterwork

 * ANNULERING: de annulering kan alleen schriftelijk gebeuren.  Wordt ze ten minste 4 werkdagen voor het evenemenet ingediend, dan zal zij aanleiding geven tot de integrale terugbetaling van de deelnemingskosten.  

Na die termijn blijft de integrale betaling van de inschrijvingskosten verschuldigd, ongeacht de annuleringsreden.  De deelnemers kunnen zich laten vervangen.  BECI behoudt zich het recht voor om een evenement te annuleren wanneer het aantal inschrijvingen ontoereikend is.

BETALINGSWIJZE : wij sturen u een factuur zodra wij uw inschrijving ontvangen; elke factuur is cash te betalen en moet ten laatste op de dag van het evenement betaald worden.

DE INGEWONNEN INLICHTINGEN zijn bestemd om het ledenbestand van BECI te actualiseren, opdat wij u op de hoogte zouden kunnen houden van onze activiteiten.  
Conform de wet van 8 december 1992, hebt u recht op toegang tot de gegevens die de bestanden over u bevatten en er, in voorkomend geval, een rechtzetting van te verkrijgen. 

 
 
 

Foto's van After Work 04.06.2015

Ontdek de foto's van BECI After Work van 04.06.2015 bij de Thon Hotel Bristol Stephani in de galerij hieronder, en alle andere foto's van de BECI evenementen op onze Flickr galerij.

Foto's van After Work 03.07.2014

Ontdek de foto's van BECI After Work van 03.07.2014 bij de Steigenberger Grandhotel in de galerij hieronder, en alle andere foto's van de BECI evenementen op onze Flickr galerij.

Foto's van After Work 03.04.2014

Ontdek de foto's van BECI After Work van 03.04.2014 bij de Warwick Barsey Hotel in de galerij hieronder, en alle andere foto's van de BECI evenementen op onze Flickr galerij.


Foto's van After Work 22.12.2011

Ontdek de foto's van Beci After Work van 22.12.2011 bij de Kwint in de galerij hieronder, en alle andere foto's van de BECI evenementen op onze Flickr galerij.