CEO Meetings

Beci CEO Meetings brengen CEO's en bedrijfsleiders bij elkaar.

Donderdag 15 september 2016
van 18u tot 22u

Concept

Als bedrijfsleiders gaan we allemaal dezelfde uitdagingen aan.

In de CEO-meetings kunnen bedrijfsleiders van KMO’s met minstens 20 werknemers de CEO ontmoeten van een onderneming die meer dan 100 personeelsleden telt.

Onder bedrijfsleiders bezoekt u unieke ondernemingen. Verrijkende momenten in een ontspannende sfeer.

Volgende CEO Meetings

De volgende CEO meeting zal plaatsvinden bij Iris Group.


IRIS Group werd opgericht in 1946 en biedt haar klanten facilitaire en industriële diensten. De uitgebreide serviceportfolio omvat naast activiteiten specifiek gericht op industriële schilderwerken (ANTICORROSION), ook schoonmaakactiviteiten, onderhoud van groene zones en multi-technische diensten. Door gebruikmaking van de meest geavanceerde digitale en mobiele communicatiemiddelen, slaagt de onderneming erin om steeds doeltreffender en performanter te werken, niet alleen intern maar ook bij haar klanten. IRIS Group behaalde een indrukwekkende reeks kwaliteitscertificaten en is ook MVO en CO2-gecertificeerd. De groep blinkt uit in operationele deskundigheid, wat zich vertaalt in het beheer van meer dan 8.000 werven op jaarbasis.
 
IRIS Group zet maximaal in op de nabijheid en de flexibiliteit van haar 3.600 medewerkers, tot grote voldoening van haar klanten waaronder de Europese Commissie, de nucleaire centrale van Doel, de ziekenhuisgroep Chirec, Rijkswaterstaat (NL)...
In 2016 viert IRIS Group haar 70-jarig bestaan en haar al even lange expertise.

Programma

18:00 - 18:30 Welkomstreceptie
18:30 - 18:45 Speaches (BECI/BCE/CEO van IRIS Group)
18:45 - 19:45 Keynote speaker Professor Subi RANGAN - Professor of Strategy and Management INSEAD
"Seeing outside-in: key trends, adaptation and business performance."
Q/A sessie (presentatie in engels)
20:00 - 22:00 Walking dinner
22:00 Einde

Waar?

IRIS Group
Bazellaan 5
1140 Brussel

Wanneer? 

Donderdag 15 september 2016

Voor wie? 

Bedrijfsleiders van KMO's met minstens 20 werknemers

Deelname 

Gratis voor BECI-leden*

€ 150 excl. btw voor niet BECI-leden*

Meer info + inschrijvingen

Events Team - 02 643 78 13 - events@beci.be

Wilt u één van de eersten zijn die op de hoogte word gehouden van de komende editie?

Stuur ons een email.
 

Partners :

 
  KBC Brussels  

 

* ANNULERING: de annulering kan alleen schriftelijk gebeuren.  Wordt ze ten minste 4 werkdagen voor het evenement ingediend, dan zal zij aanleiding geven tot de integrale terugbetaling van de deelnemingskosten. Na die termijn blijft de integrale betaling van de inschrijvingskosten verschuldigd, ongeacht de annuleringsreden.  De deelnemers kunnen zich laten vervangen.  BECI behoudt zich het recht voor om een evenement te annuleren wanneer het aantal inschrijvingen ontoereikend is.

BETALINGSWIJZE : wij sturen u een factuur zodra wij uw inschrijving ontvangen; elke factuur is cash te betalen en moet ten laatste op de dag van het evenement betaald worden.

DE INGEWONNEN INLICHTINGEN zijn bestemd om het ledenbestand van BECI te actualiseren, opdat wij u op de hoogte zouden kunnen houden van onze activiteiten.  
Conform de wet van 8 december 1992, hebt u recht op toegang tot de gegevens die de bestanden over u bevatten en er, in voorkomend geval, een rechtzetting van te verkrijgen.