Zinner Circle

ZINNER Circle: een avond top networking voor ondernemers

Donderdag 30 maart 2017
Van 18u tot 21u30

 

Beste Zinnervrienden

Als Huis van Ondernemingen vertegenwoordigt BECI, duizenden ondernemingen, waaronder ook een groot aantal Nederlandstalige.  Voor al deze ondernemers die zaken doen in Brussel organiseert BECI, 30 maart aanstaande haar volgende ZINNER CIRCLE.

Zinner staat voor een avond top netwerking, een boeiende Keynote en een kwalitatief walking dinner, de ideale gelegenheid om in een aangename sfeer je professionele netwerk uit te breiden.

Klik hier en ontdek de foto’s van de Zinner Circle bij ING Art Center - Guggenheim Expo

Context

BECI en BMW Brussels verwelkomen Pascal Smet - Minister van Mobiliteit en Openbare Werken - om samen met de Brusselse ondernemer de uitdagingen en de opportuniteiten rond de mobiliteit te bespreken.  Wat zijn de nieuwe trends?  Hoe draagt de overheid zijn steentje bij?  Is er een 'andere mobiliteit'?

Hoe krijgen we onze mobiliteit en transport terug op het juiste spoor?
Kom meegenieten van een avond op zoek naar innoverende mobiliteitsoplossingen.

Zinner Circle, the place to be!

Onze Zinner Circle is the place to be, dat heeft men in Wallonië ook opgemerkt. Drie Waalse ondernemingen willen graag de Nederlandstalige ondernemers in Brussel beter leren kennen, en hebben hun aanwezigheid bevestigd:

Hotel Van der Valk Verviers : dit viersterrenhotel biedt negen moduleerbare zalen tot 500 genodigden. Op het nabijgelegen circuit van Spa-Francorchamps kunnen boeiende incentives worden georganiseerd. Hotel Van Der Valk Verviers
Silva Hotel Spa-Balmoral : een geweldige plaats voor uw vergaderingen, met 126 kamers en 16 conferentiezalen, middenin de beboste heuvels van de Belgische Ardennen Silva Hotel Spa-Balmoral

Quartier Latin, Marche-en-Famenne : een 4-sterrenhotel op een steenworp van de Ardennen. Dankzij het wellnesscentrum en het restaurant kunt u er echt ontspannen en er uw potentieel maximaal ontplooien.

Quartier Latin


Programma 

18u Onthaal
18u30 Welkomstwoord & Debat
19u30 Walking Dinner
21u30 Einde

Waar?

BMW Brussels
Leuvensesteenweg 864
1140 Brussel

Deelname

leden BECI: 75€ pp excl. BTW
niet-leden: 120€ pp excl. BTW

BECI wil de networking-mogelijkheden van dit event nog vergroten en daarom geven we u de kans om een 2de persoon gratis mee te brengen.

Meer info

Caroline Coutelier - cco@beci.be

 

* ANNULERING: de annulering kan alleen schriftelijk gebeuren.  Wordt ze ten minste 4 werkdagen voor het evenement ingediend, dan zal zij aanleiding geven tot de integrale terugbetaling van de deelnemingskosten.

Na die termijn blijft de integrale betaling van de inschrijvingskosten verschuldigd, ongeacht de annuleringsreden.  De deelnemers kunnen zich laten vervangen.  BECI behoudt zich het recht voor om een evenement te annuleren wanneer het aantal inschrijvingen ontoereikend is.

BETALINGSWIJZE : wij sturen u een factuur zodra wij uw inschrijving ontvangen; elke factuur is cash te betalen en moet ten laatste op de dag van het evenement betaald worden.

DE INGEWONNEN INLICHTINGEN zijn bestemd om het ledenbestand van BECI te actualiseren, opdat wij u op de hoogte zouden kunnen houden van onze activiteiten.  
Conform de wet van 8 december 1992, hebt u recht op toegang tot de gegevens die de bestanden over u bevatten en er, in voorkomend geval, een rechtzetting van te verkrijgen.