Het Centrum voor Ondernemingen in moeilijkheden


De missie van het Centrum voor Ondernemingen in moeilijkheden (COm) bestaat erin Brusselse zelfstandigen en bedrijfsleiders te helpen inzicht te krijgen in hun beroepssituatie en nieuwe oplossingen te vinden voor typische problemen als conflicten tussen partners, commerciële geschillen, cashflowproblemen, juridische moeilijkheden, personeelskwesties enz.

Het Centrum werkt voornamelijk met een systeem van positieve communicatie, gevolgd door sensibilisering en heropleving, dankzij een geïndividualiseerde begeleiding en mogelijke heroriëntering.

Elke ondernemer van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, ongeacht de sector en de omvang van zijn activiteit, geniet gratis toegang. Het centrum onthaalt jaarlijks nagenoeg 2000 ondernemers, die op absolute vertrouwelijkheid mogen rekenen.

Het COm wordt tegelijk door BECI en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gefinancierd.

Om de kwaliteit van zijn diensten te waarborgen, geniet het centrum bovendien de logistieke steun van de Advocaten bij de Balie van Brussel, van meerdere boekhoudkundige verenigingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en van de sociale-zekerheidsgroep Partena.

 

Contact


T 02 643 78 07 of T 02 643 78 48