Een onderneming verkopen

De verkoop van een onderneming is een belangrijke fase in het leven van een bedrijfsleider: het vereist tijdige voorbereidingen, de juiste entourage, het naleven van een reeks stappen en regels, en de ondernemer moet zichzelf de kans bieden om de ideale overnemer te vinden.

Het is een van de belangrijkste opdrachten van de HUB Overdrachten om u te helpen uw zaak zoveel mogelijk te ontwikkelen en dus de verkoopwaarde zoveel mogelijk op te drijven. Hoe sneller u gebruik maakt van de diensten van de HUB Overdrachten, hoe beter uw onderneming zal voorbereid zijn op de eigenlijke overdracht!

Het eerste contact

Zelfs wanneer de overdracht nog niet op de agenda staat, is het toch nuttig voor de toekomst van uw onderneming om reeds contact op te nemen met de HUB Overdrachten.

De HUB Overdrachten organiseert ronde tafels, conferenties, opleidingen, ontmoetingsmogelijkheden, confidentieel individueel advies en diagnoses om u een antwoord te bieden op de volgende vragen:

  • Hoeveel is mijn onderneming waard?
  • Hoe kan ik de overdracht van mijn onderneming optimaliseren?
  • Welke methodes bestaan er om mijn onderneming te evalueren?
  • Hoe mijn onderneming valoriseren en de meerwaarde van de overdracht bepalen?
  • Welke inkomsten heb ik nog na de overdracht?
  • Waar vind ik goede overnemers?
  • …..

Het team van deskundigen en de partners van de HUB Overdrachten maken het voor u mogelijk om na te gaan of u voldoende voorbereid bent om uw bedrijf over te laten en ze helpen u om u verder voor te bereiden op een bedrijfsovername op korte, middellange of lange termijn.

Contacteer in alle vertrouwelijkheid de HUB Overdrachten en samen zorgen wij ervoor dat u uw projecten succesvol kan afronden!

 

Volg ons op Facebook

Met de steun van onze partners:

Logo Actoria Belfius Logo Partena Crosslaw WCI