Een onderneming overnemen

U hebt een ondernemingsproject en u wilt gebruik maken van de talrijke voordelen van een overname?

De overname van een onderneming is een belangrijke fase in het leven van een bedrijfsleider: het vereist tijdige voorbereidingen, de juiste entourage, het naleven van een reeks stappen en regels, en de ondernemer moet zichzelf de kans bieden om de ideale onderneming te vinden.

De HUB Overdrachten begeleidt u tijdens het volledige aankoopproces (voor, tijdens, na).

Een goede voorbereiding

De HUB Overdrachten heeft verschillende missies: u kennis laten maken met de belangrijkste stappen en tools voor de voorbereiding van uw overnameproject, u vertrouwd maken met de criteria die de banken gebruiken bij de analyse van overnamedossiers, u in contact brengen met gemotiveerde overlaters en u ook na de financiering nog verder begeleiden.

Het team van deskundigen en de partners van de HUB Overdrachten maken het voor u mogelijk om na te gaan of u voldoende voorbereid bent voor een bedrijfsovername en helpen u bij de verdere voorbereidingen van  de bedrijfsovername op korte, middellange of lange termijn.

 

Contacteer in alle vertrouwelijkheid de HUB Overdrachten en samen zorgen wij ervoor dat u uw overnameprojecten succesvol kan afronden!

 

Volg ons op Facebook

Met de steun van onze partners:

Logo Actoria Belfius Logo Partena Crosslaw WCI