Lead Generator Program - De " check-up"

Samen stellen wij de lijst van uw beste klanten op!

Waarom hebt u hen gekozen? Waar zitten de voordelen: volume, herhaalde bestellingen, rentabiliteit, type aangekochte producten of diensten? Kopen deze klanten wat u het liefst verkoopt?

Eenmaal de criteria vaststaan, valideren we uw ideale klanten in de klantenlijst! Zo nodig houden wij ook rekening met de prospects die u graag zou binnenhalen! Onze aanpak beperkt zich niet tot Brussel; wij zullen dus samen de veelbelovende markten identificeren, waar ze zich ook bevinden!

Nadien kloneren wij uw 100 beste klanten (wij hebben er ten minste 50 nodig voor een kwalitatief hoogstaande klonering). Op die manier identificeren wij op de markt de dubbelgangers van uw beste klanten!

Als resultaat ontvangt u een lijst van nauwkeurig geselecteerde prospects, het neusje van de zalm van de prospects in België of in het buitenland, en nog enkele nuttige tips om die mensen succesvol te benaderen!

Als u niet over het minimum klanten beschikt voor een kwaliteitsvolle klonering, dan begeleiden wij u tenminste in het denkproces.

 

Terugkeren : het Lead Generator Program.