N-powerment challenge “Laat je zien in heel België”

Een initiatief van BECI in samenwerking met Newspaperswork

Wij weten dat bedrijven elke dag hard werken om het vertrouwen van klanten te winnen en te behouden. Dat doen ze met een sterk aanbod, een goede distributie én met slimme communicatie. Die overtuigende communicatie is vandaag meer dan ooit aan de orde van de dag. Bedrijven die wervend en doelgericht informeren, slagen er in om te verleiden en te mobiliseren. Dat betekent groei, meer inkomsten en een sterker bedrijf.

Kranten vormen opinies, zetten mensen aan tot actie en conversatie. Om de kracht van kranten opnieuw te bewijzen, lanceert BECI in samenwerking met Newspaperswork de N-powerment challenge. Die richt zich tot alle bedrijven in België die hun bedrijf, product of dienst willen (her)lanceren. Motiveer kort waarom uw bedrijf de kracht van kranten nodig heeft en win een ijzersterke communicatie-campagne in alle Belgische kranten ter waarde van € 2 miljoen. Een unieke kans om uw bedrijf een stevige duw in de rug te geven.

Klik hier voor het deelnameformulier en het wedstrijdreglement

Meer informatie?

BECI
Jan De Brabanter
jdb@beci.be

Newspaperswork
Mats Crassaerts
T 02 475 37 72
Mats.Craessaerts@newspaperswork.be

 

Dit artikel wordt u aangeboden door Jan De Brabanter, Adjunct Secretaris Generaal van BECI op 16.08.2013.

Ook u kunt bijdragen tot de inhoud van onze website en een plaats verwerven als referentie voor onze bezoekers. Deel uw expertise, uw verfrissende ideeën en uw visie met ons. Wij zullen uw tekst rechtstreeks publiceren indien hij beantwoordt aan de behoeften van de Brusselse ondernemingen en als u hem zowel in het Nederlands als in het Frans aanlevert.

Wilt u uw expertise delen met duizenden ondernemers? Stuur dan snel uw voorstel naar newsletter@beci.be.