Beci Starters Night

Doel: Samen met pre-starters, starters en talenten een gezellig moment delen. Mogelijkheden voor samenwerking verkennen, elkaar helpen, en nieuwe zakelijke kansen ontwikkelen. 

Volg onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van onze volgende evenementen

Beci Starters Night van 25 april 2018: “Ik begin een eigen zaak. Tegenslag en successen van de bedrijfsoprichter”

De zaal zat stampvol tijdens de Beci Starters Night van woensdag 25 april: meer dan 100 dragers van een bedrijfsproject en pas begonnen ondernemers woonden de ‘Showference’ van NRJ animator en ondernemer Davy Courteaux bij!

Beci Starters Night

Behalve de lachbuien en het tandengeknars toen de standupper van de avond zijn parcours uit de doeken deed, werden de deelnemers zich bewust van te vermijden valkuilen en van het advies dat ze best volgen om hun project succesvol van stapel te laten lopen. 

“Beci organiseert de Starters Nights vier keer per jaar”, aldus Miguel Van Keirsbilck. “Ze zijn bedoeld om alle mensen samen te brengen die een eigen zaak in Brussel wensen op te richten, ze te doen luisteren naar een inspirerende spreker en ze te betrekken bij een networking sessie waar ze kennis maken met de teams van Beci, onze coaches en ervaren ondernemers.”

De deelnemers ontdekken het programma waarmee Beci hen wil helpen bij het welslagen van hun project: informatie-ontbijten, ‘fast-track’ opleidingen om een bedrijf op te richten, coaching en begeleiding.

 

Herkent u zich in dit profiel van bedrijfsoprichter? Kent u in uw omgeving kandidaten voor een dergelijk menselijk avontuur? Neem dan deel aan een van onze volgende ‘Good Morning Brussels’ ontbijtsessies, elke woensdagochtend tussen 7 en 8u30 bij Beci. Deze informatiesessies stippelen duidelijk het parcours van de bedrijfsoprichter uit, ongeacht of hij of zij een fysieke of online winkel overweegt te openen, een ambacht of een vrij beroep wil beoefenen, als freelancer van start wil gaan of een startup of een KMO wenst op te richten.

Deelnemen is gratis. Inschrijven op: https://starters.beci.be/ontbijtsessies/?lang=nl