Club Export Brussels

Club Export Brussels

powered by Brussels Chamber of Commerce

 

Zei u Club Export?

De Club Export Brussels is het nieuwe ontmoetingspunt voor Brusselse exporteurs, dat in september 2017 uit de startblokken schiet.  

Zijn missie? Brusselse ondernemingen die actief zijn in de export samenbrengen rond specifieke thema's. Deze bevoorrechte bijeenkomsten zijn een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen en informatie uit te wisselen en tot samenwerking te komen.

Op het programma

Thematische rondetafelgesprekken over buitenlandse markten of technieken voor internationale handel onder leiding van deskundigen, die u kunt verrijken met uw eigen ervaringen.  

Networking: elke bijeenkomst is een unieke gelegenheid om nieuwe relaties aan te gaan en uw netwerk uit te breiden. 

Voor wie?

Alle exportbedrijven die gevestigd zijn in het Brussels Gewest en zich willen aansluiten bij een gekwalificeerde groep om een unieke ervaring te beleven in Brussel. 

Hoe kunt u lid worden?

Om lid te worden, hoeft u enkel dit inschrijvingsformulier in te vullen.

Wat zijn de voorwaarden?

Om lid te worden van de Club Export Brussels, moet uw onderneming in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gevestigd zijn en goederen of diensten exporteren.

Het lidmaatschap is gratis. De deelname aan de rondetafelgesprekken en bijeenkomsten is meestal gratis voor leden van BECI. Niet-leden moeten betalen.

Neem deel aan het avontuur!

Woensdag 13 september 2017: lancering van de Club Export Brussels

Cécile JODOGNE, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest belast met Buitenlandse Handel, komt de nieuwe financiële prikkels voor Brusselse exporteurs voorstellen.

en

De recente winnaars van Brussels Best Exporters 2017 komen getuigen over hun ervaringen op de buitenlandse markten:

Caroline DE VOS, Founder & Chief Operations Officer bij SatADSL - Broadband Satellite in Africa & Middle East, winnaar van de Brussels Best Exporters 2017, komt praten over haar ervaring op de buitenlandse markten.

en

Frédéric DU JARDIN, COO van ERTMS Solutions

Wanneer: woensdag 13 september 2017 – 11:00-12:30, gevolgd door een networkinglunch

Waar: BECI – Louizalaan 500, 1050 Brussel

Voor meer informatie kunt terecht bij Jean-Philippe Mergen, exportdirecteur en coördinator van de Club Export Brussels – jpm@beci.be - +32 2 210 01 77

 
 
 
 

Wilt u op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten? Bezorg ons uw gegevens, dan nemen wij contact met u op.