BECI, uw World Wide Web 2016

Of het nu van bij de oprichting in het DNA van uw onderneming ingebakken zit of pas bij de groei ter sprake komt, vroeg of laat moet u de grenzen over.

Van de kleinste dienstverlener tot de grootste industrieel: niets is onmogelijk met de steun van uw internationale team bij BECI.

U kunt terugvallen op honderd jaar ervaring en een ongeëvenaard netwerk van Kamers van Koophandel en Nijverheid in de hele wereld, aangevuld door het Entreprise Europe Network, dat zich uitstrekt over 63 Europese en niet-Europese landen (28 EU + 35 niet-EU). U hoeft uw eerste stappen dus niet alleen te zetten en ook voor de verdere ontwikkeling kunt u steeds op ons beroep doen.

Hulpmiddelen op maat van uw behoeften

Onze meerwaarde schuilt eerst en vooral in onze capaciteit om u te begeleiden bij de uitwerking en toepassing van uw strategie.

Goederen of diensten uitvoeren, deelnemen aan internationale overheidsopdrachten of plaatselijke partners zoeken, aan e-commerce doen of efficiënter aankopen in het buitenland: ons team produceert en vernieuwt elk jaar een hele waaier hulpmiddelen op maat van uw behoeften. Van collectieve informatie tot individuele opvolging, van algemene opleidingen tot gespecialiseerde seminaries, wij bieden alles wat u nodig hebt om over de meest cruciale thema's gegronde beslissingen te nemen.

Meer informatie...

Wij zorgen voor al uw administratieve formaliteiten

Tegelijkertijd werkt onze internationale dienst dag in dag uit om uw administratieve formaliteiten tot (bijna) nul te herleiden.

Voor alle verzendingen bent u namelijk verplicht bepaalde formaliteiten in orde te brengen, of ze nu tijdelijk zijn (vakbeurzen en salons, reportages, tentoonstellingen enz.) of definitief (verkoop). ATA-carnets en certificaten van oorsprong hebben voor ons geen geheimen. Wij zetten ons in om uw formaliteiten zoveel mogelijk te digitaliseren en deze administratieve last te beperken en zelfs om te zetten in kansen voor u en uw onderneming. Wij bieden ook andere, vergelijkbare diensten aan en bepaalde taken kunt u zelfs aan ons uitbesteden.

Meer informatie...

Programma 2016

In 2016 zal BECI zowel in nauwe samenwerking met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Brussels Invest & Export als op eigen initiatief heel wat buitenlandse delegaties ontvangen (verkopers, kopers of andere investeerders) en regelmatig ambassadeurs uitnodigen van de landen die u naar eigen zeggen het meest interesseren.

Daar zullen regelmatig persoonlijke ontmoetingen aan verbonden zijn, om uw resultaten op te drijven. Binnenkort verwelkomen we delegaties uit Turkije (15 maart) en Griekenland (19 april). Verder gaan we op missie in Iran (21-24 mei) en Dubai (3-8 september). Neem gerust contact met ons op!

Volledig programma...

Het imago van onze hoofdstad versterken

Het werk van ons internationale team zou ten slotte onvolledig zijn zonder de inspanningen die het levert om het imago van de Belgische hoofdstad in het buitenland te versterken.

Het merk Brussel is volgens sommigen meer dan 500 miljard euro waard. Dat is ongetwijfeld te danken aan de Europese en internationale aanwezigheid en aan de expertise van de talrijke ondernemingen die er gevestigd zijn. De lockdown wegens de terroristische dreiging eind vorig jaar heeft zwaar doorgewogen en BECI kreeg van de regering de opdracht om de sociaaleconomische impact te herstellen. Wij hebben dat vertrouwen eer aan gedaan met doeltreffende imagocampagnes en een wereldtournee van onze Eerste Minister.

Hier vindt u meer info.

Contact: xd@beci.be

 

Dit artikel wordt u aangeboden door Xavier Dehan, Algemeen coördinator op 01.03.2016.

Ook u kunt bijdragen tot de inhoud van onze website en een plaats verwerven als referentie voor onze bezoekers. Deel uw expertise, uw verfrissende ideeën en uw visie met ons. Wij zullen uw tekst rechtstreeks publiceren indien hij beantwoordt aan de behoeften van de Brusselse ondernemingen en als u hem zowel in het Nederlands als in het Frans aanlevert.

Wilt u uw expertise delen met duizenden ondernemers? Stuur dan snel uw voorstel naar newsletter@beci.be.