Enterprise Europe Network

Enterprise Europe NetworkMet Enterprise Europe Network staan er 3000 personen in 63 landen paraat voor uw onderneming.

In Brussel vindt u dit unieke contactpunt: Enterprise Europe Brussels, gezamenlijk ontwikkeld door de Kamer van Koophandel Brussel en impulse.brussels ( BAO -Brussels Agentschap voor de Onderneming). Doelstelling: uw onderneming bijstaan in alle fasen van haar internationale ontwikkeling en u informeren volgens uw streefdoel, dat is onze missie!

Enterprise Europe Network: laat uw bedrijfsprofiel opnemen in de Partnership Opportunities Database

Dankzij het Enterprise Europe Network kan u commerciële contacten leggen in 63 verschillende landen. Dit unieke Europese netwerk is helemaal toegespitst op de Europese en internationale ontwikkeling van de Europese KMO’s.

Al meer dan 20.000 bedrijven gebruiken dit netwerk om nieuwe internationale partners te zoeken.

Uw toekomstige internationale partners, technologische of R & D maken deel uit van dit netwerk.
Aarzel dus niet langer en sluit u aan!

Het principe is heel eenvoudig. Het volstaat om in de Partnership Opportunities Database aan te geven welke bedrijfsprofielen u interesseren. De database is toegankelijk via onze website

Het is ook mogelijk om opzoekingen in de database te doen op basis van bepaalde criteria (land, klanten, producten, soort partnership…) en zelf de profielen waar u interesse voor hebt eruit te halen.

De Kamer van Koophandel van Brussel in samenwerking met Impulse.brussels,  is het aanspreekpunt voor het Brussels Gewest en zal u helpen om het eerste contact te leggen.

Spreekt deze dienst u aan? Meer informatie vindt u op onze website

Of contacteer Jean-Philippe Mergen – BECI/Enterprise Europe Brussels – tel.: 02 210 01 77 / jpm@beci.be

Onze diensten

  • Hulp bij commerciële expansie in Europa (voorbeeld: het zoeken naar een handelspartner, informatie over het creëren van een onderneming in het buitenland).
  • Hulp bij het innoveren met Europese partners (voorbeeld: een nieuw product ontwikkelen in samenwerking met een buitenlandse partner) contact : impulse.brussels .
  • Informatie over communautaire zaken (vb. : REACH, CE markering) en Europese opportuniteiten voor financieringen (voorbeeld: het identificeren van financieringsprogrammas, die de Europese Unie in uw sector bekend maakt).
  • "Toezicht op Europese overheidsopdrachten": dankzij deze dienst is uw onderneming goed op de hoogte van Europese overheidsopdrachten volgens uw activiteitensector. Profiteer van onze gratis testaanbieding. Meer info.
  • Aan de Europese Commissie laten weten met welke problemen uw onderneming wordt geconfronteerd ten aanzien van de Europese en nationale KMO-wetgevingen.

Bent u een KMO, heeft uw project een Europese dimensie? Contacteer ons!

Aarzel niet om onze website te raadplegen: Enterprise Europe Brussels

Meer info nodig? Contacteer ons adviseur!

Jean-Philippe Mergen, Directeur Export
T +32 2 210 01 77
F + 32 2 640 93 28
jpm@beci.be