238 business opportunities in Nederland

Bent u op zoek naar handelspartners bij onze noorderburen? Zo ja, dan kunt u bij ons terecht voor 238 profielen van Nederlandse vennootschappen die eveneens buitenlandse handelspartners trachten te vinden. Aan de hand van sleutelwoorden die uw activiteit kenmerken, selecteert u de profielen die u interesseren.

Enkele voorbeelden:

Produceert u hoogwaardige eetwaren, glutenvrije of bioproducten, koekjes, koffiesiroop of andere suikerwaren? Dan verklappen we nu dat een invoerder zijn productaanbod zou willen uitbreiden in het raam van een handels- of distributieagentschapsovereenkomst. Klik hier voor verdere informatie.

Wenst u de Nederlandse markt te benaderen met uw gamma kleding en accessoires voor dames? Hiervoor bestaat een online platform! Klik hier voor verdere informatie.

Innoverende en milieuvriendelijke transporttechnologie uw vak? Een Nederlandse handelsagent gespecialiseerd in milieuvriendelijke transportoplossingen voor de Duitse en de Benelux-markt is bereid u te vertegenwoordigen. Klik hier voor verdere informatie.

Wenst u uw verfproducten voor lichaam en gezicht op de Europese markt te promoten? Vertrouw de invoer ervan aan een Nederlandse verdeler die ze onder een privélabel zal verkopen! Klik hier voor verdere informatie.

Maak ook kennis met de 31 invoerders of handelsagentschappen die in Nederland op zoek zijn naar producenten van Belgische producten. http://www.brusselsnetwork.be/index.php/pod-beci

Een ‘MUST’ voor uw prospectie in het buitenland: de ‘Partnership Opportunities Database’ 

De ‘Partnership Opportunities Database’? Goed voor 2500 partnerschappen per jaar! Met dit online platform vinden ondernemingen hun toekomstige handelspartners in het buitenland. 

De ondernemingen maken hiervan gebruik wegens de kwaliteit van de partners, de tijdwinst, de beperkte kost en de betere zichtbaarheid.

De databank bevat nagenoeg 9000 buitenlandse ondernemingen verspreid over 63 landen. Ze zijn alle op zoek zijn naar partnerschappen voor productie of distributie, een functie als handelsagentschap, voor financiering, het opstarten van een joint venture, acquisitie, franchising, licensing en/of uitbesteding. 17 sectoren komen er aan bod (o.a. milieu, ICT, gezondheidszorg, bouw, voeding, mode …).

Dit bijzonder nuttig hulpmiddel voor prospectie wordt u aangeboden dankzij Enterprise Europe Network, een netwerk dat 3000 deskundigen en 600 organisaties ter beschikking van de ondernemingen stelt.

 

Zeker doen!

EEN