355 business opportunities in Frankrijk

Bent u op zoek naar handelspartners in Frankrijk? Zo ja, dan kunt u bij ons terecht voor 355 profielen van Franse vennootschappen die eveneens buitenlandse handelspartners trachten te vinden. Aan de hand van sleutelwoorden die uw activiteit kenmerken, selecteert u de profielen die u interesseren.

Enkele voorbeelden:

U bent actief in de automobiliën sector en wilt graag bromfietsen invoeren? Een Franse fabrikant en verdeler kan u meer dan 15 verschillende modelen aanbieden. Klik hier voor meer informatie.

U bent actief in de cultuursector, als schrijver, muziekant, of filmmaker, en u bent geïnteresseerd in een lokale en directe verdeling? Verbeter uw zichtbaarheid en verschijn in het nieuwe culturele pakket, aangeboden door een Franse vereniging. Klik hier voor meer informatie.

U wilt de verpakking van uw producten vervangen door een luxe-verpakking, gemaakt uit hout? Doe beroep op een eco-gecertificeerde Franse specialist voor de presentatie van uw flessen, juwelen, chocolade, uurwerken, sigaren, kruiden, oliën, enz. Klik hier voor meer informatie.

U bent een opticien en wilt nieuwe contactlenzen verkopen? Een Franse fabrikant wil u een innovatieve oplossing aanbieden, gecombineerd met een gepatenteerd hybride systeem. Klik hier voor meer info.

Een organisatie is op zoek naar een fabrikant van douchemateriaal en -accessoires om hun marktaandeel in Frankrijk te vergroten. Heeft u innovatieve producten, kwaliteitsvol en ACS gecertificeerd, dan is dit profiel iets voor u! Klik hier voor meer informatie. 

Ontdek hier uw toekomstige commerciële partners in Frankrijk: http://www.brusselsnetwork.be/index.php/pod-beci

Een ‘MUST’ voor uw prospectie in het buitenland: de ‘Partnership Opportunities Database’ 

De ‘Partnership Opportunities Database’? Goed voor 2500 partnerschappen per jaar! Met dit online platform vinden ondernemingen hun toekomstige handelspartners in het buitenland. 

De ondernemingen maken hiervan gebruik wegens de kwaliteit van de partners, de tijdwinst, de beperkte kost en de betere zichtbaarheid.

De databank bevat nagenoeg 9000 buitenlandse ondernemingen verspreid over 63 landen. Ze zijn alle op zoek zijn naar partnerschappen voor productie of distributie, een functie als handelsagentschap, voor financiering, het opstarten van een joint venture, acquisitie, franchising, licensing en/of uitbesteding. 17 sectoren komen er aan bod (o.a. milieu, ICT, gezondheidszorg, bouw, voeding, mode …).

Dit bijzonder nuttig hulpmiddel voor prospectie wordt u aangeboden dankzij Enterprise Europe Network, een netwerk dat 3000 deskundigen en 600 organisaties ter beschikking van de ondernemingen stelt.

 

Zeker doen!