Gezocht: meest succesvolle zakenvrouwen van België

Bent u een vrouwelijke onderneemster, die voor minstens 51 procent eigenaar is van een bedrijf met een omzet van minimaal 2 miljoen euro per jaar? Dan zijn wij naar u op zoek!

Als Brusselse Kamer van Koophandel kunnen wij namelijk vijf kandidaten nomineren voor een award van de International Women’s Entrepreneurial Challenge Foundation (IWEC). Deze organisatie bestaat enkel uit succesvolle zakenvrouwen en heeft als doel een wereldwijd zakennetwerk op te bouwen, om haar awardwinnaressen te helpen hun bedrijven nog verder te laten groeien en toegang te krijgen tot internationale markten. Tegelijkertijd bieden ze hen een platform om kennis en ervaring uit te wisselen, wereldwijde contacten te leggen en de sociale dialoog tussen vrouwelijke ondernemers en bedrijfsleiders te promoten.

Voldoen u en uw bedrijf aan de strenge criteria? Laat ons dan voor 1 juni 2016 iets weten door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen naar ake@beci.be. Wie weet, wordt u een van de awardwinnaressen die uitgenodigd zullen worden voor de prijsuitreiking en conferentie van IWEC, van 6 tot en met 8 november in Brussel, en gaat er een wereld aan opportuniteiten voor u open!

 

Dit artikel wordt u aangeboden door Sabine Soetens, International Business Development Manager BECI op 03.05.2016. .

Ook u kunt bijdragen tot de inhoud van onze website en een plaats verwerven als referentie voor onze bezoekers. Deel uw expertise, uw verfrissende ideeën en uw visie met ons. Wij zullen uw tekst rechtstreeks publiceren indien hij beantwoordt aan de behoeften van de Brusselse ondernemingen en als u hem zowel in het Nederlands als in het Frans aanlevert.

Wilt u uw expertise delen met duizenden ondernemers? Stuur dan snel uw voorstel naar ake@beci.be

 

Meer info: lees alles over IWEC en de conferentie in Brussel in het mei-nummer van Brussel Metropool.