B2B ontmoetingen

Een uitgestrekt netwerk is een eerste stap op weg naar internationale uitbreiding.

Ontmoet uw toekomstige internationale partners op de talrijke networkingevenementen die wij organiseren in België en in het buitenland.

Alle sectoren zijn er vertegenwoordigd: ICT, infrastructuur, voeding, landbouw, energie, auto, milieu, industrie enz.

Alle soorten partners: distributie, handelsagenten, financiering, outsourcing, productie enz.

Voor uw projecten in Afrika kunt u ook beleidmakers, potentiële partners, investeerders en plaatselijke ondernemers ontmoeten in de BECI Infrastructure Club Africa. Deze spelers kunnen u helpen om uw infrastructuurprojecten concreet gestalte te geven.

Buitenlandse delegaties in België

Hebt u het te druk om vaak naar het buitenland te reizen? Of had u er gewoon nog nooit aan gedacht om naar een onbekend land te exporteren?

Buitenlandse delegaties van zakenmensen komen speciaal naar Brussel om u te ontmoeten.

In 2014 ontvingen wij Iraanse, Turkse, Griekse, Libanese, Sloveense en Georgische delegaties.

 

Iraanse delegatie, december 2014

Raadpleeg onze agenda.


Zakenreizen

Zakenreizen zijn de perfecte gelegenheid om zakenkansen te grijpen en plaatselijke ondernemers te ontmoeten, die samen met u aan uw uitbreiding zullen werken.

Thanks to BECI, I was able to travel last year to Iran and have first contacts with local businessmen. By doing so, my company is in pole position to start up the business.

Stefaan Janssens, Clayton of Belgium N.V.

Eenmaal per jaar organiseren wij een reis naar een bepaald land, aansluitend op de interesses van onze Brusselse ondernemers. In 2014 trokken we naar Teheran om Iraanse ondernemers te ontmoeten.

Het hele jaar door garanderen onze 'matchmaking events' en 'Missions for Growth' u maximale zichtbaarheid en networkingkansen dankzij het Enterprise Europe Network. Klik hier en ontdek waarom u onze 'matchmaking events' zeker niet mag missen!

 

Raadpleeg onze agenda.