Projectoproep Brussels Waste Network - Infosessie

 


U bent een beroepsvereniging, bedrijfsgroepering of een onderneming in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, en u zou graag een project voor veel ondernemingen opstarten op gebied van afvalbeheer om :

-  een innoverend proefproject van afvalbeheer en -ophaling te ontwikkelen ;

-  de goede praktijken verder te standardiseren op gebied van het afvalbeheer ;

- aan de problematiek van de huishoudelijke verpakkingen en meer bepaald aan het aspect preventie te werken.

Neem nu deel aan het projectoproep Brussels Waste Network 2014-2015.

Wanneer ?

Maandag 12 januari 2015 - van 12u tot 13u30

Waar ?

BECI - Louizalaan 500 te 1050 Brussel

Meer informatie

BECI, in samenwerking met Leefmilieu Brussel, helpt bij in de uitvoering van proefprojecten, opgezet door beroepsverenigingen, bedrijfsgroeperingen of ondernemingen. Deze projecten zijn gericht op het verbeteren van afvalpreventie en –beheer in kleine, middelgrote of grote bedrijven gelegen in verschillende geografische zones en uit verschillende activiteitssectoren. BECI verleent een methodologische steun & administratieve hulp. Het gewest voorziet een financiële steun.

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het BWN programma ook uit een netwerk van afvaladviseurs voor bedrijven in Brussel. Dit programma stelt verschillende hulpmiddelen ter beschikking aan bedrijven: instrumenten voor het verbeteren van de preventie en het beheer van hun afval, een netwerk van adviseurs, maar ook seminaries en informatiesessies over het thema. Het is ook een aanspreekpunt voor elke onderneming in Brussel die zich vragen stelt rond afvalbeheer.

Een paar nuttige links en informatie …

Het « Brussels Waste Network » programma is een samenwerking tussen de Minister van Leefmilieu, Leefmilieu Brussel en BECI.