Urban Mobility Pop-Up
Update 28.02.2018

Projectoproep

Beci lanceert een ‘Pop-Up’ ruimte, 100% gericht op de stedelijke mobiliteit

‘MO’ is de naam van de pop-up ruimte die Beci aan de stedelijke mobiliteit wijdt en eind maart zal inhuldigen. Met dit initiatief wil Beci concrete en innoverende mobiliteitsopslossingen bij de Brusselse ondernemingen promoten (intelligent parkeerbeleid gedeelde mobiliteit, intelligente data, micromobiliteit, smart city, fietsen, steps, elektrische voertuigen, trams, bussen, laadstations …) en tegelijk beloftevolle starters binnen deze ruimte een duwtje in de rug geven. Dit ‘Concept Store’ rond mobiliteit opent zijn deuren zes maanden lang tot eind september, ter gelegenheid van de Europese Week van de Mobiliteit. Meerdere partners zijn al bij het project betrokken: Micropole, Commuty, Europcar, Scooty, Ubeeqo, Ahooga, Keolis, Bike Square en Bepark. Onder de starters zullen Joyn Joyn en Citymove van de partij zijn. Hou ze in de gaten! 

Is uw onderneming actief in mobiliteit? Wenst u aanwezig te zijn in onze Pop-Up ruimte? Zo ja, contacteer dan Ischa Lambrechts, verantwoordelijke van de Mobiliteitshub bij Beci. E-mail: ila@beci.be – Tel.: 02 643 78 01 

29.01.2018

De verbouwingswerken van het ‘The Cham’ project zijn in ons hoofdkwartier op nr. 500 van de Louizalaan van start gegaan. De inkom wordt nu gerenoveerd. Op de benedenverdieping komt er ook een ‘Pop-Up’ ruimte specifiek gewijd aan het thema stedelijke mobiliteit. Een unieke plek om de ontwerpers van innoverende mobiliteitsoplossingen voor Brussel te promoten. Met dit initiatief, dat meerdere maanden zal duren, wil Beci bijdragen tot een snellere overgang naar een duurzame mobiliteit en concrete oplossingen aanbevelen aan de gemeenschap van de Brusselse ondernemingen. Denk maar aan intelligent parkeren, gedeelde mobiliteit, smart data, weggeleiding, micromobiliteit, stedelijke logistiek, fietsen, steps, elektrische auto’s, motoren en andere voertuigen, trams, bussen, laadstations, toebehoren voor een actieve mobiliteit, drones enz. Het is hier de bedoeling een uitgebreide waaier bestaande (80%) en toekomstige (20%) stedelijke mobiliteitsoplossingen te presenteren. De bezoekers zullen daar efficiënte en innoverende mobiliteitsproducten en -diensten kunnen ontdekken en uittesten, in een kortstondige en event gerichte omgeving die experimenteren aanmoedigt. Meerdere starters van deze sector en grote spelers van de mobiliteit zijn al bij het project betrokken. Lancering is voorzien met de terugkeer van de lente in de week van 21 maart 2018.