BECI geeft een stem aan uw onderneming!

De Brusselaars gaan op 14 oktober 2012 naar de stembus. Gemeenteraadsverkiezingen zijn per definitie van lokaal belang en worden vooral geassocieerd met de zeggenschap van de burgers, inwoners van de gemeenten in het plaatselijk beleid. 

Voor politici zijn de thema’s die aan bod komen in hun electorale campagnes dan ook vooral toegespitst op de leefwereld van de inwoners van de gemeente: onderwijs, openbare werken, speelruimte, veiligheid, sport, cultuur, werk…

Om ook een stem te geven aan de ondernemers in de 19 gemeenten organiseert BECI in juni een reeks ontbijtsessies met Burgemeesters, vergezeld van hun 1ste schepenen. 
De plaatsen voor deze topontmoetingen bij BECI zijn beperkt en uw actieve inbreng is een must! Snel reserveren is de boodschap.

Datum:

    09/05 : Schaarbeek
    29/05 : Vorst
    15/06 : Anderlecht
    19/06 : Etterbeek
    25/06 : Ukkel
    26/06 : Brussel 
    28/06 : Molenbeek

Waar?

BECI, Louizalaan 500, 1050 Brussel

Contact?

Christelle Lees -  02 643 78 40 - cl@beci.be -

Deelname: gratis

Ook al kunt u zelf niet aanwezig zijn op één van de ontbijtsessies: geef ons uw mening over het economische, fiscale of andere beleid in uw gemeente. Vertel ons wat goed is maar vooral welke punten vatbaar zijn voor verbeteringen. Geef ons gerust een concrete vraag die wij tijdens de meeting aan de politici moeten voorleggen. Bezorg ons uw opinies en vragen, wij doen de rest!

Inschrijving en vragen

De resultaten van deze gesprekken zullen basis vormen voor een BECI Memorandum voor de Brusselse gemeenteraadsverkiezingen 2012 dat wij ruim onder de aandacht van de politieke en economische middens én van de media willen brengen.

Wij zullen ook niet nalaten uw prioriteiten op te volgen eens de nieuwe besturen aan zet zijn. De stem van de ondernemer telt!