Aftrap van het niewe werkjaar! diversiteit in de kijker!

Een nieuw werkjaar gaat traditiegetrouw gepaard met nieuwe doelstellingen en goede voornemens.

Met deze test kunt u nagaan hoe uw onderneming scoort op het vlak van diversiteit. Bovendien biedt verscheidenheid op de werkvloer u tal van kansen om uw klanten gerichter te benaderen.

U wenst een stapje verder te gaan?

U leest er alles over in ons Witboek diversiteit.

Dit boek is het resultaat van een reeks rondetafelgesprekken en meer dan 430 interviews die over dit onderwerp in bedrijven werden gehouden. Het heeft de meest interessante aanbevelingen op het gebied van “Diversity Management” gebundeld, onderzocht en uitgewerkt. Bovendien kon dit Witboek op geen beter moment worden gepubliceerd, want dit jaar viert het Diversiteitscharter zijn 10de verjaardag. Voor BECI en de bedrijven van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest dan ook hét moment bij uitstek om even stil te staan bij dit onderwerp.

U wenst uw ervaringen op het vlak van diversiteit te delen en uit te wisselen?

Dan nodigen wij u graag uit op ons colloquium van 7 oktober 2015 dat specialisten, politieke verantwoordelijken en bedrijven rond dit thema samenbrengt.

U kunt er uw indrukken, voorstellen en actieplannen delen met andere bedrijven en zo de diversiteit binnen uw eigen onderneming verbeteren.

U hebt behoefte aan een gepersonaliseerde opvolging?

Ieder bedrijf voert een eigen diversiteitsbeleid op basis van zijn huidige situatie en toekomstige ontwikkelingen.

Maakt diversiteit al sinds jaar en dag deel uit van uw bedrijfsvoering of moet u de hele strategie nog van A tot Z opstarten? Voor BECI maakt het niet uit… wij staan u bij met raad en daad, al naargelang uw behoeften en het tempo waaraan u uw beleid wenst te implementeren. U wilt graag meer te weten komen over ons opleidingsaanbod ‘op maat’ of per cyclus? Neem dan gerust contact op met onze cel ‘diversiteit’ voor aangepast advies en verdere begeleiding.

 

Dit artikel wordt u aangeboden door Bouchra El Mkhoust, Adviseur Diversiteit, op 01.09.2015.

Ook u kunt bijdragen tot de inhoud van onze website en een plaats verwerven als referentie voor onze bezoekers. Deel uw expertise, uw verfrissende ideeën en uw visie met ons. Wij zullen uw tekst rechtstreeks publiceren indien hij beantwoordt aan de behoeften van de Brusselse ondernemingen en als u hem zowel in het Nederlands als in het Frans aanlevert.

Wilt u uw expertise delen met duizenden ondernemers? Stuur dan snel uw voorstel naar newsletter@beci.be