HotNews van de leden van Beci

 
Sort by:
 
 • 08.11.2017

  Federale Overheidsdienst brengt volledige archief onder bij Merak

  Merak, gespecialiseerd in archiefbeheer en -bewaring voor zowel fysiek als digitaal archief, krijgt het volledige archiefbeheer van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu (FOD VVVL) toegewezen.
   
 • 06.11.2017

  Telenet neemt Belgische ICT integrator NEXTEL over

  Op 31 oktober 2017 heeft Telenet Group BVBA, een dochteronderneming van Telenet Group Holding NV (Euronext: TNET), een overeenkomst gesloten met de huidige aandeelhouders van TelelinQ NV, om de vennootschap TelelinQ NV en haar dochtervennootschappen Nextel NV, Nextel Telecom Solutions NV en TelelinQ Distribution & Finance NV (verder NEXTEL of “de Onderneming”) over te nemen.
   
 • 27.10.2017

  E-commerce: beantwoorden aan de wensen van de consumenten

  De ministerraad heeft de nieuwe regeling voor nacht- en zondagsarbeid voor e-commerce-activiteiten goedgekeurd. De nieuwe regeling is een versoepeling en wordt toegejuicht door handelsfederatie Comeos. “Het schept nieuwe kansen voor onze ondernemingen en nu wordt er eindelijk rekening gehouden met de wensen van de consument,” reageert Dominique Michel, ceo van Comeos.
   
 • 18.10.2017

  Spadel is ‘l’Entreprise de l’Année 2017’

  De Groep Spadel, gespecialiseerd in de productie van natuurlijk mineraalwater, bronwater en verfrissende dranken, is verkozen tot ‘L’Entreprise de l’Année 2017’. Een Beci-lid volgt dus een ander Beci-lid op: Daoust, de winnaar van vorig jaar.
   
 
FirstPrevious12345LastAll