Persbericht - 09.01.2017

ATLANTIC: innovation coworking on the canal

Het nieuwe CoWorking space ATLANTIC is strategisch gelegen langs het kanaal en de Dansaertstraat en opende onlangs zijn deuren in een industriële loft. ATLANTIC CoWorking beseft het belang van innoverende KMO’s voor de Brusselse economie en tracht dus hun behoeften in te willigen, ongeacht de sector waarin ze actief zijn.

Naast de klassieke inrichtingen die typisch zijn voor een CoWorking space (vergaderzaal, ontspanningsruimte, printer, wifi, gratis koffie enz.), is ATLANTIC CoWorking in staat om flexibele en aan elke specifieke activiteit aangepaste werkomgevingen ter beschikking te stellen.

ATLANTIC CoWorking beoogt meer welzijn en productiviteit voor zijn leden via de opbouw van een ondernemersnetwerk dat uitwisselingen en synergieën aanmoedigt.

Het project steunt op de concepten van samenwerkingseconomie en kringloopeconomie. Het geeft bovendien een tweede leven aan 85% van het gebruikte materiaal, met inbegrip van de planten.

ATLANTIC CoWorking is een werk- en gemeenschappelijke levensomgeving die positief wil ingaan op de uitdagingen en de behoeften van de samenleving en de Brusselse economie bij het begin van deze 21e eeuw.

 

ATLANTIC COWORKING
30 Koolmijnenkaai, 1080 Brussel
www.atlanticcoworking.com
contact@atlanticcoworking.com
0472-837 087