HotNews van de Partners van Beci

 
Sort by:
 
 • 30.07.2015

  Belgische supermarkten zijn partners van boeren

  Landbouwers voeren sinds gisterenavond actie tegen de lage prijzen voor melk en varkensvlees. Comeos, de federatie voor handel en diensten, heeft begrip voor hun moeilijke situatie, maar geeft aan dat de Belgische supermarkten geen invloed hebben op deze prijzen. Zij vragen de boeren blokkades op te heffen en samen naar oplossingen te zoeken.
   
 • 10.12.2014

  Nieuwe studie wijst op absolute noodzaak van intergewestelijk beleid voor de Brusselse Metropool

  Vandaag heeft BAK Basel Economics de resultaten bekend gemaakt van de update van haar Benchmarking Analysis van de Brusselse metropool (=Brussel Hoofdstedelijk Gewest + Waals Brabant + het arrondissement Halle-Vilvoorde).
   
 • 26.05.2014

  Mémorandum de la Fondation pour l’Enseignement

  Mémorandum de la Fondation pour l’Enseignement En agissant tous ensemble sur le terrain, nous pouvons réussir ! Réflexions et propositions communes émanant de toutes les fédérations de Pouvoirs Organisateurs de l’enseignement obligatoire et des fédérations d’entreprises de FWB
   
 • 29.04.2014

  Brussel Spreekt

  aprWat zijn de plannen voor Brussel? Kom op 3 mei naar Brussel Spreekt in Muntpunt en join the debate. Een namiddag vol speeddebatten met brusselse politici en stand-ups van Brusselaars met een mening. Over onderwijs, mobiliteit, werk en samenleven.
   
 • 18.03.2014

  Handel deed het slecht in 2013 Tewerkstelling daalt voor het eerst

  Eén zwaluw maakt de lente niet: niettegenstaande het zachte weer en de stijging in de verkoop gedurende de voorbije dagen, maakt de handel in België zware tijden mee. 2013 was zelfs ronduit slecht: de kosten blijven stijgen, en dat vertaalt zich in minder winkels en minder jobs.
   
 • 12.03.2014

  The Grundtvig European project ̈IGTrain ̈ will improve the employability for older people (50+) and provide additional skills to the younger employees

  Brussels (BE), February 26, 2014. The IGTrain project makes a significant contribution to the Europe 2020 strategy, promoting the increase of the employment rate and the inclusion in the life-long learning of the population aged 20-64.
   
 • 11.03.2014

  Geen taks, wel slimme kilometerheffing

  Brussels Metropolitan ziet weinig heil in de invoering van een heffing van 12 euro of zelfs 3 euro zonder dat dit kadert in een intelligenter gebruik van de weginfrastructuur. Zonder te zorgen voor voldoende alternatieven, is dit een loutere belastingverhoging. Beter is het te opteren voor een intelligente kilometerheffing, prioritair en op zijn minst in de GEN-zone.
   
 • 04.03.2014

  Consumentenombudsdienst: voordelig voor consument en handelaar

  Minister van Consumentenzaken Johan Vande Lanotte stelde vandaag de consumentenombudsdienst voor. Comeos, de federatie voor handel en diensten, steunt dit initiatief.
   
 • 21.02.2014

  Neem deel aan de Belgische Energie- en Milieuprijs 2014

  Sinds 2006 heeft men met deze prijs al meer dan 1.550 Belgen gelauwerd die, hetzij individueel hetzij met hun organisatie, meebouwen aan een duurzame toekomst op lokaal, regionaal of nationaal vlak.
   
 • 10.02.2014

  Belgisch-Duitse contactbeurs

  De Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel (AHK debelux) organiseert in het kader van BATIBOUW 2014 een contact-beurs, die Belgische bedrijven de gelegenheid biedt om contacten te leggen met Duitse ambachtsbedrijven uit de bouwsector.
   
 
FirstPrevious12345LastAll
 
 

Neem deel aan de Belgische Energie- en Milieuprijs 2014.

Sinds 2006 heeft men met deze prijs al meer dan 1.550 Belgen gelauwerd die, hetzij individueel hetzij met hun organisatie, meebouwen aan een duurzame toekomst op lokaal, regionaal of  nationaal vlak.

U bent een burger, een bedrijf, een gemeente, een instelling, een school, een jeugdcentrum….

U hebt een realisatie, een initiatief  of een project op het gebied van milieubescherming of energiebesparing ?

Schrijf U meteen in via www.eeaward.be en dien uw dossier uiterlijk 02 april 2014 in en maak kans op een van de 8 trofeeën die worden overhandigd tijdens de prestigieuze huldiging die doorgaat op 05 juni 2014 te Tour & Taxis.

Info en inschrijvingen op de website  www.eeaward.be
Nathalie Nicosia : 0477/61 70 41 - info@eeaward.be