10 redenen om mee te doen aan de Beci Golf Trophy!

1 juli 2018 om 09:07 

© Golf Pierpont

PUBLIREPORTAGE

Nog niets gepland op 6 september? Ideaal, dan kunt u deelnemen aan onze Beci Golf Trophy! Hier alvast 10 redenen waarom uw deelname de moeite waard is:

Reden #1

Golf Pierpont heeft twee prachtige golf courses, een championship course ‘Le Grand Pierpont’ en een compacte – maar kwaliteitsvolle – ‘Le Petit Pierpont’. Deze twee courses omringen een boerderij die dateert uit de 17e eeuw.

Reden #2

Na meerdere succesvolle edities van de Beci Golf Trophy is dit evenement de referentie geworden voor de golfende ondernemers in Brussel!

Reden #3

Een vriendelijke service verwelkomt u in het Club House, met een restaurant en een fantastisch terras ‘in het midden van de golfbaan’

Reden #4

Rust en natuur staan centraal op de golf course. Geen gejaagde conversaties, maar ontspannen en boeiende gesprekken.

Reden #5

Het is de ideale gelegenheid om uw ‘swing’ te perfectioneren. Vergelijk uw niveau met uw medespelers uit de Brusselse bedrijfswereld. Hoe goed zouden zij zijn?

Reden #6

U moet geen golfkampioen zijn om deel te nemen aan de Beci Golf Trophy. Er is ook een initiatie golf voorzien!

Reden #7

Ons professionele leven neemt vaak een groot deel van de dag in. Vaak is er geen tijd meer om te sporten. Maar wat als werk en sport samen kunnen plaatsvinden? De ideale combinatie, niet?

Reden #8

Een succes in de bedrijfswereld mag wel eens gevierd worden. Ook tijdens de Beci Golf Trophy worden de winnaars in de bloemen gezet.

Reden #9

De dag wordt in alle schoonheid afgesloten met een gezellige receptie. Tijd om de business cards uit te halen!

Reden #10

Kortom, de Beci Golf Trophy is de ideale gelegenheid om in een ontspannen sfeer te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen!

 

 

Aarzel niet en schrijf u snel in voor onze Beci Golf Trophy!

 

In samenwerking met Iris Group & Cercle de Lorraine – Club van Lotharingen

Met dank aan onze partners:

Delen