Beci : Your business and social partner in Brussels

 

 

 

Beci (Brussels Enterprises Commerce & Industry) is ontstaan uit een partnerschap tussen de Kamer van Koophandel en het Verbond van Ondernemingen te Brussel: twee privé vzw’s die door hun leden gefinancierd en beheerd worden.

Beci vertegenwoordigt twee derde van de tewerkstelling in Brussel en meer dan 35 000 ondernemingen.

Beci tot uw dienst 

Beci, de vanzelfsprekende partner van alle in Brussel actieve ondernemingen, biedt steun in drie domeinen:

  • Beci vertegenwoordigt u: wij komen op voor uw individuele en gemeenschappelijke belangen, overal waar beslissingen worden genomen die u aangaan;
  • Beci ontwikkelt uw netwerk: dankzij onze events, onze connecties (o.a. Kamers van Koophandel) en onze prospectietools (zoals het platform be.connected) die we ter beschikking stellen, helpen we de bedrijven relaties aan te knopen, contacten te leggen en hun netwerk uit te breiden
  • Beci begeleidt u: wij adviseren en steunen de ondernemingen bij elke stap van hun ontwikkeling, van de oprichting tot en met de overdracht, en tijdens hun internationale ontplooiing. Hiervoor bieden wij een brede waaier aan diensten:


Prospectie

Ondernemen betekent eerst en vooral klanten vinden, maar ook leveranciers, dienstverleners, partners enz. De netwerken, netwerktools en evenementen van Beci kunnen u hierbij helpen.


Van start gaan

Een eigen bedrijf oprichten? Een groot avontuur dat uw leven zal veranderen. Alvast boeiend, maar improvisatie is hier uit den boze. Bij Beci mag u in elk geval op begeleiding rekenen.

Mobiliteit

Houdt mobiliteit u bezig? Kom erover praten, informatie inwinnen en samen met ons oplossingen zoeken. Neem contact met ons op!

 

Export

In België ligt de grens nooit ver weg. In een dergelijk klein land met een open economie in hartje Europa, is export een natuurlijke en zelfs noodzakelijke aanpak.

Bedrijfsoverdracht

Het overlaten of overnemen van een onderneming vereist een goede voorbereiding. Als neutrale en betrouwbare partner begeleidt Beci de kandidaat-overlaters en -overnemers in volledige vertrouwelijkheid.

Opleven

85.000 ondernemingen in België kampen met allerlei soorten moeilijkheden. Is dit voor u ook het geval? U staat er niet alleen voor! Beci biedt u oplossingen om persoonlijk en professioneel op te leven.

ISO 9001 : 2008 certificering

BECI – Kamer van Koophandel van Brussel is bijzonder trots met de hernieuwing, voor een periode van drie jaar, van zijn ISO 9001:2008 certificering.

Bij de voornaamste doelstellingen van de ISO-standaard hoort klantentevredenheid. De certificering versterkt ons dus in onze wil om u steeds beter bij te staan!

Contact

Op maandag tot donderdag     Vrijdag

8h30 – 12h30            8h30 – 12h30

13h30 – 17h30          13h30 – 16h30

T 02 648 50 02        info@beci.be

F 02 640 93 28

Bereikbaarheid

Beci is gelegen Louizalaan 500, 1050 Brussel. Het gebouw is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Wij raden hen aan BECI op voorhand te verwittigen van hun komst: 02 648 50 02.

Vermijd parkeerproblemen als u ons komt bezoeken. Het openbaar vervoer, de fiets, de taxi of de gedeelde auto’s van Cambio of Zen Car zijn alternatieven die we u echt aanbevelen!

Villo

Station Legrand (Louizalaan 525), op 100m.

Station Dageraad (Louizalaan 440), op 200m.

Station Ceres (F. Rooseveltlaan 14), op 500m.

www.villo.be

Met de trein

Het dichtstbij gelegen station is Etterbeek. Daar kunt u de tram 7 nemen. In Brussel Centraal uitstappen is ook gemakkelijk. Daar kunt u de tram 94 nemen.

www.nmbs.be

Parkeergelegenheid

Buiten parkeren in de omgeving van BECI is moeilijk, meestal beperkt in de tijd of voorbehouden aan de bewoners van de straat. Parkeren is altijd betalend, behalve aan de ingang van het Ter Kamerenbos.

Als alternatief kunt u gebruik maken van overdekte parkings. De dichtstbij gelegen is de parking Bascule (op 400 m). Deze ondergrondse parking is toegankelijk via de ingang op de Waterloosesteenweg 715, te 1180 Brussel. Open van maandag tot zaterdag tussen 7 en 20 uur. Uitrit 24/7 mogelijk.