Beci en L’Oreal bundelen hun krachten om de kappers te ondersteunen

10 april 2020 om 16:04 

©GettyImages

In deze onzekere en moeilijke tijden is het een van onze missies om de Brusselse bedrijven, waar u deel van uitmaakt, maximaal bij te staan. Daarom werken we graag samen met de Professionele Divisie van L’Oréal om u te ondersteunen.

Deze eerste e-mail is bedoeld om u te helpen met alle administratieve procedures die u voor uw salon moet volgen. Het aanvraagformulier voor de Brusselse premie staat sinds vanochtend online. Op onze site vindt u de te volgen stappen. We delen ook graag een document dat door L’Oréal is opgesteld, waarin alle te ondernemen administratieve stappen zijn samengevat. Hiermee wil L’Oréal u helpen navigeren naar alle mogelijkheden die tijdens deze crisis aangeboden worden. U vindt er links naar de verschillende actoren in Brussel en een afdrukbare checklist zodat u niets vergeet.

Dit document zal regelmatig worden bijgewerkt met de meest recente overheidsinformatie en is te vinden op wecareforyou.

Vergeet bovendien niet dat we elke week een groot aantal online trainingen aanbieden op onze Beci-website. L’Oréal biedt ook zakelijke ondersteuning en webinars aan, voor iedereen toegankelijk via hun Business Club-team op Facebook.

Wij hopen dat deze informatie voor u nuttig zal zijn, onze teams blijven tot uw beschikking voor alle informatie die u nodig heeft.

 

 

        

Delen

Catherine Mertens

Business Relations Advisor & Coaching Officer