Brussels Meets Brussels

Brussels: The City • 20 oktober 2021 • vanaf 12h

Dit jaar vindt de jaarlijkse ontmoeting tussen de captains of industry en de Brusselse regering plaats in het Hôtel de Mérode op 20 oktober 2021.

Hoe kunnen we de economische en ecologische overgang op een efficiënte en duurzame manier combineren? Hoe kunnen we vaststellen welke belangrijke vragen we onszelf, de publieke en de particuliere sector samen, moeten stellen om ambitieuze doelstellingen sneller te kunnen omzetten in echte oplossingen voor de regio?

Tijdens de workshops in de namiddag en de avondconferentie zullen bedrijfsleiders en beleidsmakers inzicht krijgen in de kansen en uitdagingen die voor hen liggen, waarbij de nadruk zal liggen op thema’s als de toekomst van werk, de klimaatverandering, de aantrekkelijkheid van Brussel en de digitalisering van onze stedelijke infrastructuur.

De bijdragen van de deelnemers zullen tijdens de avondconferentie worden gedeeld en besproken met de Brusselse regering.

Agenda

12:00 tot 16:00: Workshops + Reboot Brussel 2025

Publiek: bedrijfsleiders, particuliere en openbare deskundigen

Onderwerpen: EV-infrastructuur, duurzame logistiek, toekomst van de werkgelegenheid, vastgoed, digitale stad en reboot Brussel 2025

18:00: “Brussel, de stad” ceremonie en walking dinner met de Brusselse regering

Doelgroep: CEO’s en beleidsmakers

Formaat: paneldiscussie met leden van de Brusselse regering