Brusselse ondernemers hebben een hart voor studenten

10 april 2020 om 15:04 

©GettyImages

Heel wat Brusselse studenten zijn financieel alleen aangewezen op zichzelf en komen nu door de corona-lockdown in zware moeilijkheden. De meeste studentenjobs en in het bijzonder alle horecajobs werden massaal geschrapt. De huur van het studentenkot betalen wordt plots erg moeilijk, want niet elke student kan naar huis bij moeder of vader. Op het statuut van technische werkloosheid kunnen ze ook niet rekenen, waardoor ze vaak een vergeten en kwetsbare doelgroep zijn.

Handelaars en ondernemingen die tijdens deze Covid-19 open mogen blijven draaien op volle toeren en kunnen de hulp van studenten vast gebruiken, zeker tijdens de paasvakantie. Werkgevers doen er graag beroep op. Tijdens deze bijzondere coronatijden kan een student je helpen om een tekort aan personeel op te vangen!

BECI en www.student.be maken het nu gemakkelijk voor ondernemers én studenten om snel een job aan te bieden of te vinden. Zonder kosten want tijdens april, mei en juni 2020 kunnen alle jobaanbiedingen gratis gepost worden!

Wie is Student.be? Student.be heeft als missie om studenten en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Student.be beschikt over het grootste studentennetwerk in België met meer dan 200.000 maandelijkse bezoekerks, 210.000 actieve users en een Facebook netwerk van 350.000 studenten.

Hoe werkt het ? Werkgevers kunnen eenvoudig een account aanmaken op Student.be  via www.student.be/nl/gebruikers/maak-een-account en hun openstaande vacatures online plaatsen. Dankzij onze matching tools worden bedrijven snel in contact gebracht met de juiste kandidaten.

 

Delen