Jérémie Vanopdenbosch

12 september 2019 om 12:09 

Jérémie Vanopdenbosch

Jérémie Vanopdenbosch was verlegen en introvert van aard. Hij had in het begin geen enkel contact. Vandaag beschikt hij over een van de lijvigste relatieboekjes van zijn generatie: CEO’s, politici, leden van koninklijke families, beroemdheden…. Honderden contacten om één enkel doel na te streven: het creëren van waarde.

Dankzij zijn netwerk kon hij, ook al tijdens zijn studies als burgerlijk ingenieur toegepaste wiskunde, al zijn activiteiten versnellen en in een vroeg stadium verantwoordelijkheden verwerven. Hij werd op 27-jarige leeftijd een van de jongste consultants in België die de CEO en de raad van bestuur van een groep uit de CAC 40 adviseren. En hij lanceerde zijn startup die een wereldwijd product op de markt bracht waarmee hij de winnaar werd van de wedstrijd “Boostez votre Business”.

Vandaag wordt Jérémie in de Franstalige wereld beschouwd als de toonaangevende expert in netwerken. Hij geeft conferenties en opleidingsprogramma’s in heel Europa. Hij streeft slechts één doel na: zoveel mogelijk ondernemers en projectleiders helpen om al hun activiteiten naar een recordniveau te tillen dankzij een solide, invloedrijk en authentiek netwerk om hen heen.

Delen