Digitalization Fair

Make your company future proof

22.06.2021  •  9u tot 17u  •  Gratis

700 +

kaarten uitgewisseld

600 +

deelnemers

2050 +

uitgewisselde berichten

25 +

standen

Programma

De Digitalization Fair opent zijn deuren van 9.00 tot 17.00 uur. De hele dag door krijgt u de kans om deel te nemen aan verschillende activiteiten (Keynote Speeches met Google Belgium, Barco, KPMG & Huawei), virtueel te netwerken of u kunt gewoon de standjes van de experts in de Louise Hall bezoeken en hen uw vragen stellen. Hieronder vindt u ons volledige programma.

Kan je niet de hele dag blijven? Geen probleem! Het is perfect mogelijk om 10 minuten, 1 uur of zelfs 8 uur in te loggen. En zelfs als u uitlogt, kunt u later op de dag altijd terugkomen.

Ruimte 1: Receptie

Op de begane grond vindt u de welkomststand van BECI. Wij zullen u met plezier rondleiden en u helpen u door de verschillende delen van de tentoonstelling te verplaatsen.

Ruimte 2: Louise Hall – Experts & Virtueel Netwerken

Neem een van de virtuele liften naar de tweede verdieping. Hier vindt u alle experts in bedrijfsdigitalisering. De stands zijn de hele dag toegankelijk, van 9.00 tot 17.00 uur. Aarzel niet om hen uw vragen te stellen, zij zullen u graag helpen!

Hieronder vindt u alle bedrijven die op de Digitalization Fair aanwezig zijn.

Ruimte 3: Auditorium – Keynote Speeches

Op de begane grond kunt u een wandeling maken door het auditorium en genieten van onze gastsprekers! Google Belgium, Barco en KPMG komen praten over hun visie op digitalisering en de toekomst van werk. Wilt u deelnemen aan de discussie of hen vragen stellen? Schrijf je nu in.

Thierry Geerts
CEO van Google Belgium

9u tot 9u45

Digitalization & Homo Digitalis – how digitalization makes us more human

Marco Schalkwijk
Business Development Manager Benelux bij Barco

10u tot 10u45

The way we work has changed forever. We call it hybrid. A seamless blend of the physical and the virtual, in the office or remote

Stephanie Porteman
Director KPMG Advisory Belgium

11u15 tot 11u45

Make the connection – a customer-centric, enterprise-wide approach to digital transformation

Dirk Van Waardenburg
Business Development Manager Intelligent Collaboration bij Huawei Belgium

13u30 tot 14u00

IdeaHub, a new all-in-one collaboration tool for the smart office

Schrijf U in nu!

22.06.2021  •  9u tot 17u  •  Gratis

“Digitalisering” zegt u?  

Het is dat grote woord – dat in het begin een beetje eng is  maar dat we tijdens de Digitaliseringsbeurs gaan omdraaien.  Alles is versneld sinds het begin van de Covid-19-crisis. Of u nu net een bedrijf hebt opgestart of al jaren een bedrijf hebt, u moet op snelheid komen en anticiperen op wat er de komende jaren op u zal afkomen. 

25 bedrijven, leiders en experten op de Belgische markt – zoals Google, Telenet, Daoust en Partena zullen aanwezig zijn om u advies te geven over de noodzakelijke digitalisering van al de processen van uw bedrijf. 

Zin om een booth te hebben?