WorkLab 

The Future of Work

De crisis door Covid-19 heeft de trends van de ‘Future of Work’ doen versnellen: telewerk, artificiële intelligentie, mobiele flexibiliteit, freelance-werk of zelfs bijscholing, de bedrijven die een bloeiende toekomst willen hebben, moeten meedoen met de mode en zich zo snel mogelijk aanpassen! Met de WorkLab, zet BECI zich in om een nieuw ecosysteem te creëren die ervoor zorgt dat we nieuwe tools kunnen ontdekken, inzichten van experts kunnen delen en dat we nieuwe opportuniteiten hebben om aan netwerking te doen. Bovenal is het een ruimte voor co-creatie van innovatieve concepten die de arbeidswereld van morgen vorm zullen geven. 

Het project is gebaseerd op 3 hoofdlijnen : de Human Ressources, de Mobiliteit en het Vastgoed. Door de juiste attitude tegenover veranderingen op te nemen, kunt u de groei van uw zaak garanderen.  

Mobiliteit

Hoe moeten we de mobiliteit in Brussel de komende jaren zien? Ontdek verschillende oplossingen met het ondersteuningsprogramma van OK Mobility 

Human Resources

De artificiële intelligentie en het telewerk zullen een belangrijk deel van ons leven blijven uitmaken. Het is van cruciaal belang dat bedrijven hun teams blijven motiveren en talenten blijven aantrekken.  

Immobilier

Wat te doen met leegstaande kantoren? Hoe kunt u deze leegstaande gebouwen optimaal gebruiken? 

The Future of Work

Wil je dat je bedrijf overleeft? Neem dan deel aan onze nieuwe virtuele beurs, die in het teken staat van het nieuwe werken. Registreer hier

Vous voulez participer au projet ?

Contactez-nous