juni, 2020

18jun11:00 am1:00 pmHR-vinger aan de pols: update sociaal recht

Details evenementen

Het sociaal recht is een rechtstak die relatief snel verandert. De wijzigingen hebben vaak ook onmiddellijke gevolgen voor bepaalde HR-processen of beslissingen die u neemt binnen uw onderneming of organisatie. Het is van belang dat u de vinger aan de pols houdt en dat u geïnformeerd bent en blijft over de laatste ontwikkelingen in het sociaal recht.

U wordt wellicht ook overspoeld door informatie online, nieuwsbrieven en e-zines over sociaal recht, maar BECI wil meer doen dan alleen maar informeren.
Vanaf 2020 organiseert BECI daarom elk kwartaal een lunchseminarie waarin u niet alleen op de hoogte wordt gebracht van de actualiteit in het sociaal recht, maar waarin u ook onmiddellijk de praktische relevantie ervan voor uw praktijk wordt toegelicht.

We bespreken tijdens het seminarie de juridische-technische kant van nieuwe regelgeving of wetgeving in de pipeline, aangevuld met de actuele relevante rechtspraak. Wij vertalen deze nieuwigheden onmiddellijk in praktische to do’s of aandachtspunten voor u als bedrijfsjurist of HR-manager. Met deze praktische tools kunt u dan onmiddellijk aan de slag in uw onderneming of organisatie.

Vanzelfsprekend hangt de inhoud van het seminarie af van de actualiteit. Is er veel actualiteit, dan zullen wij ons focussen op de belangrijkste thema’s; is er weinig actualiteit, dan is het mogelijk dat we één specifiek onderwerp grondiger zullen toelichten: we laten ons dan vooral leiden door de actuele problemen waarmee wij in onze praktijk worden geconfronteerd.

SPREKERS
Employment, Pensions & Benefits advocaten van Lydian


DEELNAME (inclusief broodjeslunch en documentatie)

  • 240€ excl. BTW voor leden van BECI, BHA, BIBF en IAB
  • 290€ excl. BTW

CONTACT
Trainings Team – trainings@beci.be

Tijd

(Donderdag) 11:00 am - 1:00 pm

Locatie

BECI