september, 2018

20sep1:00 pm5:30 pmWeek van de Mobiliteit: Maestromobile – Smart Mobility ChallengeMaestromobile, het grootste spel voor stedelijke mobiliteit, keert op 19 en 20 september 2018 terug naar Brussel.

Details evenementen

Maestromobile, het grootste spel voor stedelijke mobiliteit, keert op 19 en 20 september 2018 terug naar Brussel.

PROGRAMMA

Maestromobile, het grootste spel voor stedelijke mobiliteit, keert op 19 en 20 september 2018 terug naar Brussel. Het mobiliteitsaanbod groeit snel in België en bedrijven willen meer dan ooit hun werknemers toestaan ​​om nieuwe oplossingen te testen. Maestromobile is een uniek initiatief dat de vorm aanneemt van een teambuilding van een halve dag. Een team van 4 collega’s reist rond Brussel als onderdeel van een levensgroot spel waarbij alle manieren van vervoer beschikbaar zijn. Een gelegenheid om niet te missen tijdens de week van de mobiliteit en als mobiliteits- of fleetmanager.

DEELNAME

BECI is ook dit jaar partner van dit uniek evenement en biedt haar leden een exclusieve promotiecode aan waarmee zij een of meer teams kunnen inschrijven en per deelnemer een korting genieten van € 15, of een prijs van € 50 i.p.v. € 65 excl. btw. Schrijf u in en vermeld hierbij simpelweg de promotiecode BECI.

Daarnaast biedt BECI de mogelijkheid aan twee teams (bestaande uit vier personen) om gratis deel te nemen op woensdag 19 september. Om kans te maken dient u deel te nemen aan volgende quiz: https://maestromobile.typeform.com/to/eL1sP2

Meer informatie en inschrijvingen: http://www.nl.maestromobile.eu/city

CONTACT

Ischa Lambrechts – ila@beci.be

WAAR?

Sint-Gorikshallen, Sint-Goriksplein 1, 1000 Brussel

In samenwerking met

 

Tijd

(Donderdag) 1:00 pm - 5:30 pm

Locatie

Sint-Gorikshallen

Sint-Goriksplein 1