september, 2018

20sep5:30 pm6:30 pmWeek van de Mobiliteit: Urban Mobility Speed datingOntdek de Brusselse Stedelijke mobiliteit in 60 minuten

Details evenementen

Urban Mobility Speed dating : Ontdek de Brusselse Stedelijke mobiliteit in 60 minuten

Dit initiatief brengt de Brusselse mobility providers en de Brusselse business community samen om hen kennis te doen maken met het uitgebreid aanbod aan mobiliteitsdiensten aan de hand van een reeks korte gesprekken.

PROGRAMMA

Het Brussels mobiliteitslandschap is de jongste jaren sterk veranderd met een uitgebreid aanbod van nieuwe mobiliteitsdiensten waaronder gedeelde mobiliteit, multimodale navigatie, geïntegreerde betaalsystemen,…

Het is niet eenvoudig om het overzicht te houden in de overvloed van deze mobiliteitsdiensten en -producten en om uit te maken welke van deze diensten interessant zijn voor persoonlijke en professionele verplaatsingen.

Daarom organiseert BECI in samenwerking met KBC Brussels de Urban Mobility Speed dating. Dit initiatief brengt de Brusselse mobility providers en de Brusselse business community samen om hen kennis te doen maken met het uitgebreid aanbod aan mobiliteitsdiensten aan de hand van een reeks korte gesprekken.

Concreet zullen een twintigtal mobility providers gedurende 60 minuten aanwezig zijn. Elke deelnemer kan zich tijdens korte gesprekken van 5 minuten laten overtuigen van het nut van hun oplossing voor zijn onderneming.

Dit initiatief maakt deel uit van een reeks activiteiten die op donderdag 20 september worden georganiseerd in het kader van de Week van de Mobiliteit in samenwerking met MaestroMobile, #WeAreMobility, KBC Brussels, Brussels Metropolitan, #SproutToBeBrussels, Sint-Gorikshallen en Brussel Mobiliteit.

Deze mobility providers hebben reeds bevestigd: BePark, Cambio, Carasap, Ctec, DriveMyKids, DriveNow, espaces mobilités, Europcar Mobility Group, JoynJoyn, Keolis, LabBox, PashaParking, Scooty, Troty, Ubeeqo, Via Mobile, WeAreMobility, Zipcar, …

DEELNAME

Gratis inschrijving, inschrijving verplicht.

CONTACT

Ischa Lambrechts – ila@beci.be

In samenwerking met

 

Tijd

(Donderdag) 5:30 pm - 6:30 pm

Locatie

Sint-Gorikshallen

Sint-Goriksplein 1