Maak uw ambities waar over de grenzen heen

Uw lidmaatschap opent de deuren tot het Enterprise Europe Network (EEN), het grootste netwerk voor kmo’s met internationale ambities. Met een aanwezigheid in meer dan 60 landen verenigt dit netwerk, opgericht door de Europese Unie, 3000 experts en ruim 600 aangesloten organisaties, waaronder BECI.

Deze experts begeleiden u in uw zoektocht naar partners in het buitenland en bieden ondersteuning op het vlak van innovatie, digitalisering en de transitie naar meer duurzaamheid. Het platform verzamelt zo’n duizend oproepen van bedrijven op zoek naar partners en biedt u de mogelijkheid om ook uw zakelijk voorstel de wereld in te sturen.

 

 

Uw lidmaatschap geeft u toegang tot het Enterprise Europe Network (EEN), het grootste netwerk voor kmo’s met internationale ambities. Met een aanwezigheid in meer dan 60 landen, verenigt dit netwerk, opgericht door de Europese Unie, 3000 experts en meer dan 600 aangesloten organisaties, waaronder BECI.

Deze experts begeleiden u bij uw zoektocht naar partners in het buitenland en bieden ondersteuning op het gebied van innovatie, digitalisering en de transitie naar duurzaamheid. Het platform verzamelt duizenden aanvragen van bedrijven op zoek naar partners en biedt u de mogelijkheid om ook uw zakelijke aanbod aan de wereld te presenteren

Klik op deze link om het EEN platform te ontdekken