Goed begeleid naar meer duurzaamheid

De energiecrisis dwingt ons om de transitie naar meer duurzaamheid te versnellen en ook de Europese regelgeving rond de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven wordt steeds strenger. BECI wil al haar leden helpen om de Europese ESG-richtlijnen op het vlak van duurzaamheid te respecteren.

Ook al is deze wetgeving niet altijd gemakkelijk te volgen, als bedrijf heeft u niet langer de keuze. Binnen onze community kunt u rekenen op de hulp van andere leden voor het vervullen van alle formaliteiten en op de nodige tools om ervoor te zorgen dat uw bedrijf snel voldoet aan de criteria op het gebied van milieu, maatschappij en governance.

 

 

De Europese regelgeving rond duurzaamheid wordt steeds strikter en de energiecrisis dwingt ons om sneller te verduurzamen. BECI wil al haar leden helpen bij het naleven van de Europese ESG-richtlijnen. Hoewel de wetgeving soms complex kan zijn, heeft u als bedrijf geen keuze.

Binnen onze gemeenschap kunt u rekenen op ondersteuning van andere leden bij het naleven van de formaliteiten en op de benodigde hulpmiddelen om snel aan de milieu-, maatschappelijke en governance-criteria te voldoen..

Klik op deze link om ESG te ontdekken