Een expertisenetwerk om te gebruiken en te versterken

Als lid kunt u, tot drie keer per jaar, een beroep te doen op experts van de Community. Dat doet u via een consulting platform, waar u de experts kunt contacteren en al uw – zelfs dringende – vragen kunt stellen.Als lid krijgt u eveneens de kans om uw dienst op het platform voor te stellen en zo uw eigen expertise te delen met de Community.

Momenteel bieden onze experts ondersteuning aan in volgende vakgebieden (dit is een niet-limitatieve lijst die uiteraard verder aangevuld kan worden met uw bijdrage): fiscaliteit en boekhouding; energie en milieuwetgeving; hr en arbeidsrecht; beheer en oprichting van bedrijven; handelsrecht; cybersecurity en digitalisering …

U ziet het, er is altijd iemand met het antwoord op uw vraag.

 

 

Als lid heeft u tot drie keer per jaar de mogelijkheid om experts uit de gemeenschap te raadplegen via een consulting platform. Hier kunt u contact opnemen met experts en al uw vragen, zelfs dringende, stellen. Als lid krijgt u ook de kans om uw diensten op het platform te presenteren en zo uw eigen expertise te delen met de gemeenschap. Onze experts bieden momenteel ondersteuning in de volgende vakgebieden (dit is een niet-beperkende lijst die uiteraard kan worden uitgebreid met uw bijdrage): fiscaal recht en boekhouding; energie en milieurecht; human resources en arbeidsrecht; bedrijfsbeheer en oprichting; handelsrecht; cyberbeveiliging en digitalisering. Zoals u ziet, er is altijd iemand met het antwoord op uw vraag.

Klik op deze link om ons nieuwe platform te ontdekken, de beci-expert