Belangenbehartiging via doorgedreven lobbying

 

BECI zet in op ‘Lobbying as a service’: onze missie is het verdedigen en beschermen van uw belangen bij regionale, nationale en Europese politieke en socio-economische stakeholders.

Via een vertrouwelijk platform kunnen zo’n honderd premium members eventuele risico’s identificeren en doorgeven. Dit laat ons als Community toe om de Brusselse ondernemingen te vertegenwoordigen, hun stem te laten horen en mee te werken aan een oplossing. Op een proactieve en interactieve manier nemen we een gemeenschappelijk standpunt in over belangrijke thema’s zoals fiscaliteit of mobiliteit.

 

BECI biedt ‘Lobbying als service’: onze missie is het verdedigen en beschermen van de belangen van onze leden bij regionale, nationale en Europese politieke en socio-economische stakeholders.
Onze premium leden kunnen eventuele risico’s identificeren en doorgeven via een vertrouwelijk platform. Dit stelt ons als gemeenschap in staat om de belangen van onze leden te vertegenwoordigen, hun stem te laten horen en samen te werken aan oplossingen. Op een proactieve en interactieve manier nemen we een gemeenschappelijk standpunt in over belangrijke onderwerpen zoals fiscaal recht of mobiliteit.