Domiciliëringsdienst voor bedrijven

Door uw business te domiciliëren in het hart van de hoofdstad, profiteert u van een werkelijk internationale omgeving. Opereert u vanuit Brussel, maar heeft u geen fysiek adres? Wij bieden u de mogelijkheid om uw onderneming bij ons te domiciliëren, in een levendige en prestigieuze wijk, op wandelafstand van het Ter Kamerenbos.


U kunt eveneens gebruikmaken van een coworkingplek wanneer u in de buurt bent en kunt rekenen op onze begeleiding bij het regelen van de administratieve, operationele en wettelijke formaliteiten bij het Partena Ondernemingsloket.

 

 

Door uw bedrijf te domiciliëren in het hart van de hoofdstad, profiteert u van een echt internationale omgeving. Opereert u vanuit Brussel, maar heeft u geen fysiek adres? Wij bieden u de mogelijkheid om uw onderneming bij ons te domiciliëren in een levendige en prestigieuze wijk, op loopafstand van het Ter Kamerenbos.
U kunt ook gebruik maken van een coworkingplek wanneer u in de buurt bent en kunt rekenen op onze hulp bij het regelen van administratieve, operationele en wettelijke formaliteiten bij het Partena Ondernemingsloket.

Klik op deze link om onze zakelijke domiciliëringsdienst te ontdekken