MEET ADE CONSULTING cvoa, voor communicatie op maat van uw KMO

Door GaĆ«lle Hoogsteyn  - 4 oktober 2019 om 14:10 

D.R.

Communiceren is een echt beroep, een specialiteit op zich. En als KMO-bedrijfsleider hebt u hiervoor niet altijd de tijd of de vaardigheden. Waarom zou u dat dan niet uitbesteden ?

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, ADE CONSULTING cvoa ?

ADE CONSULTING is een bureau gespecialiseerd in communicatie: intern of extern, reclame, public relations, persrelaties, enz. Ons bureau is er om u te helpen. Naast communicatie-aspecten biedt ADE CONSULTING ook business coaching aan die verder reikt dan mensen, en bijvoorbeeld ook de behoeften, gebreken of problemen van bedrijven aanpakt.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Ik sta er alleen voor! Mijn 30 jaar ervaring op dit gebied en de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd hebben mij overtuigd voor ondernemerschap te kiezen. Zo heb ik in 2015 ADE CONSULTING opgericht.

 

Voor wie zijn uw diensten bestemd? Wat is uw doelgroep ?

Mijn doelgroep is vrij breed, want elk bedrijf dat zaken wil doen, heeft te maken met communicatie. Grote bedrijven hebben vaak een eigen communicatieafdeling. Dus richt ik me vooral tot KMOā€™s.

 

Wat maakt u volgens u anders dan de concurrenten ?

Ik heb een ruime achtergrond in communicatie, zowel zakelijk als privƩ. Omdat ik perfect drietalig ben, werk ik met mijn klanten in het Frans, het Nederlands en het Engels. In een multiculturele stad als Brussel, de hoofdstad van Europa, is het ongetwijfeld een troef om uw meertalige communicatie toe te vertrouwen aan ƩƩn enkele persoon. Tot slot ben ik een zeer dynamisch en een steeds positief ingesteld. Bij mij zijn er geen problemen, alleen uitdagingen om samen aan te pakken.

 

Een speciale aanbiedingvoor Beci ?

Neem contact met mij op voor een eerste gratis advies in communicatie of coaching.

Ā Informatie en contact: +32 (0)475/62.82.49 – anita.descheemaeker@gmail.com

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen