MEET Adventech 4×4: de hemel op aarde voor grote jongens

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 4 oktober 2019 om 15:10 

Zij leven voor de 4×4-voertuigen en delen hun passie met u. Samen met hun specialisten maakt u van uw voertuig het unieke en exclusieve model waarvan u droomt. 

 

Wat zijn jullie activiteiten ? 

Adventech is net als een speelgoedwinkel voor grote jongens ! In onze showroom vindt u alle accessoires om uw voertuig volledig uit te rusten voor uw avonturen. Het doet er niet toe of u een 4×4 hebt of niet. Lieren, wieldoppen, snorkels, dakdragers, versterkte ophangingen. U vindt er alles en nog veel meer. Adventech doet ook onderhoud en herstellingen voor Land Rover, of uw voertuig nu bestemd is voor avontuur of om in de stad te rijden. Alle configuraties zijn mogelijk : uitrustingen voor avontuur of jacht, all-terrain voorbereiding, … Wij beginnen altijd met een diagnose van uw voertuig en gebruiken daarvoor het bijzonder performante Autologic-systeem. Vervolgens leggen wij u uit wat wij aanbevelen voor uw voertuig zonder uw budget uit het oog te verliezen. Het onderhoud en de herstellingen worden uitgevoerd met de grootste zorg. De voorschriften van de constructeur worden tot op de letter gevolgd. 

 

Wat biedt u meer dan de concurrentie ?  

Wij zijn een onafhankelijke onderhouds- en herstellingsdienst voor Land Rover. Adventech biedt OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen die tot 35% goedkoper zijn. Maar wij hanteren ook uitermate competitieve forfaitaire tarieven. 

Adventech is eveneens gespecialiseerd in de uitrusting van voertuigen, de voorbereiding voor autorally’s en de restauratie van oldtimers. Wij noemen dit Special Projects. Wij renoveren carrosserieën, mechanica, bekledingen, daken enz. 

Adventech is bovendien de specialist van de Land Rover occasiewagens. Wij hebben altijd een stock voertuigen uitgekozen voor hun kwaliteit 

Tot slot is onze Adventech Store uniek in Europa : 300 m² volledig toegewijd aan 4x4. Een keuze tussen meer dan 500 merken, ruim een miljoen referenties en experten om u te adviseren. Met ons beleeft u uw passie voluit. 

 

Informatie en contact: tel. +32 (0)2 704 93 20 — store@adventech4x4.com www.adventech4x4.com 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen