MEET ControlCase, expert in informatiebeveiliging

Door Peter Van Dyck  - 3 augustus 2020 om 12:08 

Efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor uw informatiebeveiliging die beantwoorden aan de internationale PCI Compliance-standaard en ISO 27001/2, daar staat ControlCase, LLC borg voor.

 

Kunt u bedrijf omschrijven in enkele woorden?

ControlCase, LLC is een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd actief is. Wij leveren oplossingen voor IT Governance, Risk Management & Compliance, zijn een pionier in Compliance as a Service (CaaS) en de grootste aanbieder van diensten en certificaten in PCI Compliance.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Over de wereld verspreid, hebben wij meer dan 500 medewerkers, waarvan 300 veiligheidsexperts.

 

Wat is uw specialiteit?

IT Governance, Risk Management & Compliance in al zijn aspecten. Daarbij focussen we op het ontwikkelen en leveren van diensten, softwareproducten en efficiënte en kosteneffectieve oplossingen. Zo dokteren we oplossingen uit voor organisaties die zich geconfronteerd zien met reglementen zoals de PCI-standaard en ISO 27001/2, en de regels rond de Sarbanes-Oxley wet en de Gramm–Leach–Bliley Act in de VS en de J-Sox-wetgeving in Azië.

 

Voor wie zijn uw diensten/producten bestemd? Wat is de doelgroep?

Alle middelgrote en grote bedrijven die bezorgd zijn om hun informatiebeveiliging en compliance-status.

 

Wat onderscheidt u van de concurrentie?

Onze innovatieve ideeën om het certificatieproces te stroomlijnen en te verbeteren – we pakken uit met een ‘audit-once, certify-many process’. We vertaalden technische vereisten in een taal die zakenlui goed kunnen begrijpen. We gebruiken de nieuwste technologie, zodat we onder meer de bewijsvergaring kunnen automatiseren. Onze ControlCase Discovery is bovendien het beste product dat op de markt te vinden is om kredietkaartgegevens in computers en databases te detecteren.

 

Hebt u een speciale aanbieding voor de leden van Beci?

Een uitnodiging voor een cyber-workshop.

 

Info et contact: Email —Siteweb —Facebook

Delen

Erick Thiry

Business Developement Manager