MEET Deliveroo: heerlijke gerechten, bliksemsnel bezorgd

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 17 december 2019 om 09:12 

Je bent op het werk, thuis of met vrienden. Je houdt van lekker eten maar hebt geen zin om zelf te koken? Deliveroo levert de gerechten van de beste restaurants in minder dan 30 minuten.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Deliveroo?

Met Deliveroo kunt u in de beste Brusselse restaurants gerechten bestellen en ze in 30 minuten bij u thuis, op kantoor of zelfs ergens in een park laten bezorgen. Een bestelling via Deliveroo (langs de website over de app) geeft de klant een realtime inzicht in elke stap van het leveringsproces. Hiermee kunnen restaurants hun omzet met meer dan 30% verhogen. Voor de koeriers is Deliveroo een uitstekende manier om flexibel te werken, want zij kiezen waar, wanneer en hoelang zij leveren. Bovendien zijn ze verzekerd.

Deliveroo werd opgericht in Londen in 2013 en is nu aanwezig in meer dan 500 steden en op 13 markten, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In september vierde het bedrijf zijn vierde verjaardag in België.

 

Voor wie zijn uw diensten bestemd? Wat is uw doelgroep?

Aan alle hongerige Brusselaars en lekkerbekken! Een slaatje, een hamburger of sushi? Deliveroo heeft voor ieder wat wils. Leveringen kunnen overal en op elk moment van de dag. We bieden ook een catering oplossing voor bedrijven (buffet, drank, cocktails en foodtruck) of een oplossing voor hoteliers die geen roomservice bieden.

 

Wat onderscheidt u volgens u van de concurrenten?

In tegenstelling tot de klassieke afhaling van gerechten, is ons platform ontworpen om een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke leveringsbeleving te waarborgen aan klanten, koeriers en restaurants, uiteraard met een ongeëvenaarde na-verkoop dienst. Ons aanbod is trouwens bijzonder ruim en bevat alle geliefde adressen van de Brusselaars.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort het team.

We stellen momenteel 50 mensen tewerk, met inbegrip van ondersteunende functies, marketingdeskundigen, een verkoopteam en een twintigtal mensen die de relaties beheren met onze partners koeriers, de restaurants en de klanten.

 

Het speciale aanbod voor de Beci-leden:

Aan ondernemingen stellen wij een bedrijfsrekening voor, waarmee ze aan het einde van de maand een factuur ontvangen voor alle bestellingen die ze op Deliveroo hebben geplaatst. Uw bestellingen genieten een VIP behandeling door onze klantenservice en uw account manager. Wij werken ook samen met talrijke traiteurs voor uw catering en evenementen. Als u een gratis rekening wilt openen en een welkomstgeschenk wilt ontvangen, contacteer ons dan op corporate@deliveroo.be, met de vermelding BECI.

Aan Beci-leden bieden we met de code ‘BECI2019’ een korting van € 10, geldig op de eerste twee bestellingen via Deliveroo.

 Informatie en contact: deliveroo.beFacebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen