MEET Equiscence, de deskundigen in equi-coaching

26 juni 2019 om 12:06 

De door Isabelle Dragone opgerichte firma Equiscence laat haar klanten equi-coaching ontdekken. Deze persoonlijke (en professionele) coaching-methode richt zich tot mensen die op zoek zijn naar ontwikkeling, verbetering en transformatie van hun leven.

 

Wat zijn de kenmerken van het bedrijf Equiscence?

Equiscence ontstond uit de wens om mensen te begeleiden met de hulp van paarden, in de zoektocht naar welzijn, doelstellingen en zelfvertrouwen. Het paard leeft uitsluitend op gevoel. Het communiceert voornamelijk niet verbaal met andere paarden en met al wat in zijn omgeving leeft. Het paard percipieert ze op een andere manier en geeft constant feedback. Aan de hand van deze feedback wordt de begeleiding verzekerd. Het paard heeft ons essentiële gegevens om vooruitgang te boeken.

 

Hoe lang bestaat Equiscence al?

Sinds een jaar.

 

Voor wie zijn de producten/diensten bedoeld? Wie is de doelgroep?

Equiscence richt zich op jonge volwassenen en mensen die zich vragen stellen over hun eigen persoonlijke ontwikkeling, van 13 tot 65 jaar oud.

 

Wat is uw specialiteit?

Zelfvertrouwen, het stellen van grenzen, het bereiken van persoonlijke en professionele doelstellingen.

 

Waarin onderscheidt u zich volgens u van uw concurrenten?

De methode berust op de directe feedback van het paard. Het is een unieke en zeer doeltreffende ervaring die wij koppelen aan instrumenten die gefocust zijn op het probleem. Op die manier wordt echte vooruitgang mogelijk. En het resultaat is gegarandeerd.

 

Hebt u een speciale aanbieding voor de leden van Beci ?

De leden van Beci bieden wij een gratis test.

 

Contact: 0477867929 — idragone@hotmail.comhttps://www.facebook.com/equiscence/

 

 

Delen