MEET G4S, uw partner in security

Door Peter Van Dyck  - 24 juli 2020 om 15:07 

Samen met de klant op zoek gaan naar op maat gemaakte, innovatieve en duurzame beveiligingsoplossingen, dat is wat G4S drijft.

Kunt u G4S omschrijven in enkele woorden?

G4S is wereldleider in geïntegreerde beveiliging en gespecialiseerd in securitydiensten en -oplossingen. We hebben een brede portefeuille aan B2B-klanten: van KMO’s en de retailsector tot overheden en kerncentrales.

Sinds wanneer bestaat uw bedrijf?

Sinds 1962.

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Met ongeveer 6000 werknemers is G4S een van de grootste werkgevers in België. We zijn ook nog in negentig andere landen actief. Als je die meetelt, komen we tot een totaal van 550.000 medewerkers.

Wat is uw specialiteit?

We hebben zes pijlers. Safety: we leveren veiligheidspersoneel en -artikels. Hospitality & Security: voor elke bewakingsopdracht hebben we de juiste medewerker in huis (statische agenten voor bedrijven, onthaalpersoneel om recepties te bemannen, patrouilles voor havens en industriezones, professionele teams voor de beveiliging van events …). Technology & Monitoring: meer dan 20.000 alarmsystemen zijn aangesloten op onze G4S-alarmcentrale. Training & Consulting: we leiden per jaar meer dan 10.000 mensen op en een auditteam gaat met de klant op zoek naar de gepaste veiligheidsoplossingen. Aviation: we screenen passagiers en hun bagage op luchthavens. Care: we creëren veilige plekken voor bijzondere groepen zoals vluchtelingen, daklozen en gedetineerden in transitiehuizen.

Voor wie zijn uw diensten/producten bestemd? Wat is de doelgroep?

De B2B-markt blijft onze core business, maar momenteel breiden we ook ons gamma voor de B2C-markt uit.

Wat onderscheidt u van de concurrentie?

Dankzij de vaardigheden van onze medewerkers en de verscheidenheid van ons portfolio kunnen we op maat gemaakte, innovatieve en duurzame beveiligingsoplossingen bieden. We bieden één aanspreekpunt met wie de klant alle veiligheidsnoden kan bespreken.

Informatie en contact: +32 2 712 59 11 — info@be.g4s.com— www.g4s.be — https://www.facebook.com/G4SBe

Delen

Erick Thiry

Business Developement Manager