MEET Geseco Group Ltd., voor uw veiligheid

8 oktober 2019 om 15:10 

V.R.

15 jaar ervaring in de veiligheidssector. En tot uw dienst!

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Geseco Group Ltd ?

GESECO is de afkorting voor GEneral SErvices COmpany. Concreet zijn wij een multi-service bedrijf voornamelijk actief op het gebied van beveiliging. Het dienstenaanbod van Geseco Security is gericht op bewaking, toezicht en veiligheid. Wij stellen professionele, competente en hoffelijke veiligheidsagenten ter beschikking om alle gevraagde opdrachten uit te voeren. Ons bedrijf werd in 2002 opgericht en beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en talrijke referenties.

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten?

In de eerste plaats onze oprechte inzet voor MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), via een gezamenlijk human resources management, steun aan sociale en sportieve projecten, enz. Ten tweede zijn we een multiservicebedrijf: we zorgen voor de veiligheid van onze klanten, maar daar blijft het niet bij. Als u andere soorten diensten nodig hebt, zoals persoonlijke bescherming of mobiele beveiliging, vindt u die bij ons en beperkt u zodoende het aantal dienstverleners. Tot slot zijn wij een van de weinige beveiligingsbedrijven die de AVG naleven, al veel langer dan sinds de deadline van 28 mei 2018.

 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is uw doelgroep?

Winkels, fabrieken, diplomatieke missies, bouwbedrijven, organisatoren van evenementen … Onze diensten richten zich op alle bedrijven en particulieren die één of meer bewakers nodig hebben.

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden:

Wij bieden Beci-leden een gratis veiligheidsaudit aan.

 

Informatie en contact: www.geseco.com – 078 150 270 – Facebook

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

Delen