MEET ISABELLE LECLERCQ DESIGN BVBA, voor een verfijnde en elegante decoratie

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 11 december 2019 om 11:12 

Aan de hand van een collectie decoratieve designobjecten helpt Isabelle Leclercq u in alle eenvoud een elegante en verfijnde harmonie te creëren in uw omgeving.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, ISABELLE LECLERCQ DESIGN ?

ISABELLE LECLERCQ DESIGN creëert als bedrijf leef- en onthaalomgevingen. Onder de naam LIGNE IL biedt het bovendien een collectie decoratieve designobjecten die ISABELLE LECLERCQ zelf kiest onder de creaties van merkwaardige kunstenaars, ontwerpers en designers. Deze objecten onderscheiden zich door hun zuivere design. Ze stralen natuurlijke elegantie en verfijnde eenvoud uit. Isabelle Leclercq is ook de auteur van het boek “Vivre l’exceptionnel en créant son univers sur mesure”, waarin zij haar filosofie rond levenskunst vertelt en waarom het belangrijk is een eigen universum te creëren dat beantwoordt aan wat we zelf zijn. Het boek en de collectie LIGNE IL zijn te koop op de website www.ligne-il.com

 

Sinds wanneer bestaat ISABELLE LECLERCQ DESIGN BVBA?

ISABELLE LECLERCQ DESIGN is al zes jaar gevestigd in België, maar werd 30 jaar geleden in Frankrijk opgericht.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort het team.

Isabelle Leclercq staat alleen aan het hoofd van het bedrijf, maar wordt dagelijks omringd door een uitstekend team van partners: een medewerkster, een journalist, een grafisch ontwerper, een fotograaf enz.

 

Voor wie zijn uw producten bestemd? Wat is uw doelgroep?

Ze richten zich vooral op de leeftijdsklasse tussen 30 en 65, mensen die houden van mooie dingen en op zoek zijn naar elegantie, eenvoud, verfijning en zuiverheid.

 

Wat onderscheidt u volgens u van de concurrenten?

De constante zoektocht naar subtiele en elegante details die het verschil zullen maken.

 

Het speciale aanbod voor de Beci-leden:

Beci-leden krijgen 5% korting op de objecten van de collectie LIGNE IL en op het boek VIVRE L’EXCEPTIONNEL. Gelieve code #cadeau5 te vermelden.

 

Informatie en contact: https://www.ligne-il.com/Facebook

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen