MEET Lateral Thinking Factory Consulting: circulaire economie en het vastgoed hand in hand

Door GaĆ«lle Hoogsteyn  - 12 september 2019 om 15:09 | 1543 weergaven

Credit : Daina Le Lardic / Isopix

De circulaire economie draagt rechtstreeks bij tot een groenere planeet. Lateral Thinking Factory Consulting kwam al gauw tot dit besef en ontwikkelt oplossingen die specifiek gericht zijn op de wereld van vastgoed en bouw.

 

Wat zijn de kenmerken van uw bedrijf, Lateral Thinking Factory Consulting?

Lateral Thinking Factory Consulting ontwikkelt innovatieve concepten en oplossingen met als doel de circulaire economie op een haalbare manier en met positieve effecten toe te passen op de architectuur, stedenbouw en bouw. Om dit te doen, vertrouwen we op een internationaal netwerk van deskundigen en sterke partners met wie we studies en projectopvolging valideren, meten en uitvoeren. Wij zijn actief in Belgiƫ, Frankrijk en Luxemburg, maar ook in verscheidene Europese en internationale steden.

 

Wat is uw specialiteit?

Wij ontwikkelen een bijzondere expertise in samenwerking met Building Integrated Greenhouses voor de integratie van ā€˜aquaponieā€™ in stedelijke boerderijen. Steven Beckers, C2C geaccrediteerd en erkend voor zijn transverse visie, begeleidt vele complexe overheids- en privĆ©-projecten. Als spreker en adviseur verspreidt Steven deze nieuwe paradigma’s internationaal.

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden:

We nodigen Beci-leden uit om ons te ontmoeten bij de stadshoeve Abattoir. U kunt er een demonstratie bijwonen van onze knowhow in de circulaire economie, meer specifiek wat betreft de productie van hoogwaardig voedsel in een stedelijke omgeving. Dit werd geĆÆnitieerd door Lateral Thinking Factory. Maak een afspraak op www.bigh.farm

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

Delen