MEET Look&Fin, de Belgische specialist in crowdlending

Door Elisa Brevet  - 1 april 2019 om 12:04 

©V.R

Het in 2012 opgerichte Look & Fin is een Europees crowdlending platform. De onderneming helpt groeiende KMO’s die op zoek zijn naar fondsen, rechtstreeks van particuliere investeerders te lenen.

 

Wat zijn de kenmerken van Look & Fin?

Via ons kunnen KMO’s snel en zonder onderpand tussen 100.000 en 2 miljoen euro lenen van particulieren, om hun behoeften op korte en middellange termijn te financieren. In dit stadium hebben meer dan 175 KMO’s toegang verschaft tot een totaal van meer dan 43 miljoen euro aan leningen. Wij richten ons op winstgevende KMO’s met een commerciële background en een omzet van meer dan 1 miljoen euro. Als u financiering nodig hebt voor uw werkkapitaal, apparatuur, commerciële ontwikkeling of externe groei, helpen wij u graag verder.

 

Wat is uw specialiteit?

Kredietverlening aan de groeiende KMO’s die op zoek zijn naar financiering. Aan particulieren bieden wij de kans om hun spaargeld uit te lenen aan de reële economie: die van de ondernemingen. Crowdlending is efficiënt en snel. En het stelt kleine en middelgrote onderneming in staat om hun financieringsbronnen te diversifiëren en zo, dankzij een hefboomeffect, extra financiële middelen te verkrijgen bij banken.

 

Contact: hc@lookandfin.comwww.lookandfin.com

 

Delen